Un medic român avertizează – transmiterea proteinei Spike de la vaccinați la...

Un medic român avertizează – transmiterea proteinei Spike de la vaccinați la nevaccinați o realitate!

0 171

O româncă medic care lucrează în America, Dr. Ana Maria Mihalcea, doctor în medicină, avertizează cu privire la fenomenul „shedding” („excreție”) – transmiterea proteinei Spike de la vaccinați la nevaccinați, făcând trimiteri către studii și documentele Pfizer.

De la lansarea vaccinurilor Covid-19, mulți oameni au asistat la și au experimentat simptome neobișnuite. Termenul „shedding” („excreție”, „împrăștiere”, „răspândire”) a fost folosit foarte frecvent și „verificatorii de fapte” au negat posibilitatea unui astfel de fenomen, spunând că nu există un virus viu în produsul ARNm de terapie genică.
În înțelegerea medicală convențională, excreția a fost descoperită după administrarea vaccinurilor.
Aceasta înseamnă că particulele de virus sunt produse de persoana vaccinată și apoi excretate prin fluide corporale, cum sunt saliva, fecalele, sau în aer prin respirație, scrie Dr. Ana Maria Mihalcea pe site-ul său de pe platforma Substack
De exemplu, după administrarea vaccinului împotriva rotavirusului la nou-născuți, rotavirusul a fost detectat în scaun în a 3-a până la 7-a zi și a fost găsit la 70% dintre nou-născuți, după cum arată acest studiu.
De asemenea, a fost documentată excreția virală în căile nazale după administrarea vaccinului anti-gripal viu atenuat.
Această excreție a virusului înseamnă că persoanele vaccinate pot chiar să răspândească boala împotriva căreia au fost vaccinați.https://24541587a19aa0e975bbdec02763f4b8.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-38/html/container.html
Termenul de „excreție” în legătură cu acele vaccinuri concepute special pentru a se răspândi singure este un concept ușor diferit. S-a cercetat pe animale cum pot fi concepute vaccinuri al căror conținut să se răspândească automat, de exemplu prin contact cu pielea, prin schimbul de fluide corporale și transmisie prin laptele femelelor.
De mult timp, astfel de vaccinuri sunt în dezvoltare, chiar și vaccinuri pentru sterilizarea populațiilor de animale și care să permită răspândirea contracepției de la animal la animal (a se vedea articolul „Oamenii de știință lucrează la crearea de vaccinuri care se răspândesc ca o boală. Ce ar putea fi în neregulă [cu astfel de vaccinuri]?”)
Luigi Warren, cunoscut pentru munca sa împreună cu Derrick Rossi, co-fondatorul companiei Moderna, care produce vaccinuri bazate pe tehnologia ARNm, a declarat în 2021:
Cred că ideea de excreție se referă la faptul că cei vaccinați excretează proteina, nu virusul. Și este, cu siguranță, adevărat că persoanele vaccinate cu vaccinurile ARNm excretează proteina Spike, dar aceasta este în cantități minuscule și nu poate induce o stare de rău/oboseală altor oameni.”
De unde știe acest lucru, ne întrebăm, din moment ce cantități minuscule de proteine Spike creează cheaguri rezistente la dizolvarea de către sistemul uman de fibrinoliză? [anticoagulant] – se întreabă Dr. Ana Maria Mihalcea.
A se vedea acest studiu: „Proteina Spike SARS-CoV-2 S1 induce fibrin(ogen) rezistent la fibrinoliză: implicații privind formarea de microcheaguri în [cazul] COVID-19”

Ce spun documentele Pfizer
În continuare, medicul prezintă extrase din documentele Pfizer despre excreție: „Un studiu de fază 1/2/3 pentru evaluarea siguranței, tolerabilității, imunogenității și eficacității vaccinurilor candidate ARN împotriva COVID-19 la persoanele sănătoase”https://24541587a19aa0e975bbdec02763f4b8.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-38/html/container.html
În paragraful cu titlul „Expunerea în timpul sarcinii sau alăptării și expunerea profesională” se menționează situații în care persoanele pot fi expuse la excreție prin legătura cu cei aflați în studiul clinic.
De exemplu, „un membru al familiei de sex feminin sau o furnizoare de servicii de îngrijire medicală raportează că este însărcinată după ce a fost expusă la studiul clinic prin inhalare sau contact direct.
Sau un membru al familiei de sex masculin sau un furnizor de servicii de îngrijire medicală care a fost expus la studiul clinic prin inhalare sau contact direct [piele pe piele] își expune apoi partenera înainte de sau în jurul momentului concepției. Cel care investighează trebuie să raporteze cazurile de EDP [expunere în timpul sarcinii] către Pfizer Safety în termen de 24 de ore de la descoperirea cazului, indiferent dacă a avut loc sau nu un SAE [Serious Adverse Events, evenimente adverse grave]. Informațiile inițiale transmise trebuie să includă data anticipată a nașterii.”
După cum subliniază Dr. Ana Maria Mihalcea, „din această scriere este evident că inhalarea aerului din jurul unei persoane vaccinate sau atingerea pielii acesteia este considerată atât de periculoasă încât trebuie raportată ca un eveniment advers în 24 de ore. În plus, cineva care a fost expus poate transmite către o altă persoană nevaccinată. În mod clar, [acest proces] descrie vaccinuri periculoase care se autorăspândesc.
Întrebarea mea este următoarea: dacă această expunere este suficient de periculoasă pentru a fi raportată ca eveniment advers, atunci de ce nu anunțăm publicul că este periculos să inhalăm aerul din jurul persoanelor vaccinate și să le atingem pielea – deoarece poate vaccina persoana respectivă [care intră în contact cu vaccinații]?
Mulți medici nu doresc să ia în considerare chestiunea excreției, deoarece «nu există date». Studiile recente arată din punct de vedere științific că excreția este într-adevăr reală.
Testele nazale efectuate copiilor care trăiesc în case cu oameni vaccinați au evidențiat IgG specific SARS-CoV-2 detectabil, deși nu au fost detectați anticorpi specifici SARS-CoV-2 în testele nazale la copiii din familiile cu oameni nevaccinați.”

Medicul a făcut trimitere și la studiul „Dovezi ale transmiterii prin aer a imunității umorale specifice SARS-CoV2”.  https://24541587a19aa0e975bbdec02763f4b8.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-38/html/container.html

VIDEO cu Dr. Ana Maria Mihalcea: https://rumble.com/embed/v1210by/?pub=aw9cg  

De Irina Bazon 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.