Un medic: „Nu mi-aș vaccina copiii niciodată împotriva COVID”− cele opt motive...

Un medic: „Nu mi-aș vaccina copiii niciodată împotriva COVID”− cele opt motive invocate!

2 87

Fostul șef al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, medicul Lucian Duță, se opune vaccinării minorilor. El susține că nu a fost deloc convins să facă acest lucru, chiar dacă activează în mediul medical.
„Te voi salva copile! Sunt părintele tău! Normal că am mulți prieteni medici. Și este natural să avem păreri divergente în ceea ce privește vaccinarea. Atunci când pun întrebări pertinente bazate pe cunoștințele acumulate nu am primit răspunsuri convingătoare de la nici un coleg care să mă convingă să mă vaccinez. Lăsați propaganda. M-am vaccinat și mi-am vaccinat copiii cu toate vaccinurile pe care le-am considerat a fi necesare. Dar aici s-a terminat cu încrederea în sistemul din care și eu fac parte. O spun clar și răspicat: NU mi-aș vaccina copiii niciodată împotriva COVID. Asta e convingerea mea și asa voi face”, a spus Lucian Duță, pe pagina sa de Facebook.

Lucian Duță a invocat opt motive în acest sens.
„1. Ni s-a spus că dacă ne vaccinăm vom reveni la o viață normală. Fals: cei vaccinați transmit boala la fel ca cei nevaccinați. Adică sunt la fel de periculoși pentru societate ca cei nevaccinați. Cu alte cuvinte contacții vaccinați ar trebui să stea în carantină la fel ca cei nevaccinați!
2. NU există efecte secundare ale vaccinului. Fals: ba da, există. Pe termen scurt aceste efecte sunt prezente uneori chiar dacă sunt negate (unele chiar fatale). Pe termen mediu și lung efectele sunt necunoscute!
3. Vaccinul oferă protecție împotriva transmiterii bolii sau a manifestării propriu-zise. Fals: boala se transmite așa cum am menționat de către vaccinați, iar simptomele pot varia de la om la om!
4. Două doze sunt suficiente pentru a putea reveni la viața normală. Fals: ni se spune acum că trebuie a treia doză pentru a spera că va fi bine. Cu ce efecte? Nimeni nu știe!!!
5. Există tratament pentru cei care fac boala, dar ni se ascunde acest lucru. Adică poți alege dacă vrei să faci vaccin sau să te tratezi (efectul este spectaculos în prima zi de administrare a anticorpilor monoclonali)! Nu există nici un efect secundar dacă te tratezi cu acești anticorpi, iar rata de vindecare este aproape de 95%!!!
6. Nu doresc nimănui dintre colegii mei să suspicioneze vreodată că boala copiilor lor se datorează ignoranței și lașității de care dăm dovadă acum.
7. Nu mai mințiți. Ați furat destul și v-ați îmbogățit destul din frica noastră. Unii au plătit cu viața lor dorința voastră de a ne asupri. Vrem tratamente eficiente pe care știm sigur că le aveți. Și pe care voi vi le administrați pe ascuns!
8. Suntem datori să ne apărăm copiii. Altfel, am trăit degeaba!”, a concluzionat Lucian Duță.

Autor: Mihai C.
Sursa: stiripesurse.ro

COMENTARII

 1. Fara emotii negative.Fara a blama pe nimeni. SMECHEREALA cu COVIDEALA- tine la oamenii slabi. Este necesara o gandire clara, pragmatica, stiintifica.
  Spre exemplu: Ce test de anticorpi COVID-19 ți se potrivește? În laboratoarele de analize din Romania îți poți verifica statusul imun post-infecție sau post-vaccinare COVID-19 prin efectuarea, la alegere, a unuia dintre următoarele teste: Profilul imunulogic SARS-CoV-2 sau testul SARS-COV-2 – anticorpi neutralizanti anti-proteina spike (S). Testele sunt disponibile pentru achiziție atât online, cât și în toate rețelele de laboratoare din România. Recoltarea se efectuează din sânge venos și nu necesită o pregătire în prealabil. Care sunt persoanele care ar trebui să-și dozeze anticorpii SARS-CoV-2? Orice persoană care a venit în contact cu virusul SARS-CoV-2, indiferent dacă a prezentat simptome specifice sau a fost asimptomatică; Orice persoană care a efectuat un vaccin împotriva infecției Covid-19. Costuri:Profil imunologic – virusul SARS-COV-2 (COVID-19) aprox 145 lei; SARS-COV-2 – anticorpi neutralizanti anti-proteina spike (S)-aprox. 90 lei.
  Cu ajutorul Profilul imunulogic SARS-CoV-2 pot fi dozați anticorpii IgG anti nucleocapsidă și anticorpii IgG anti spike. La infectarea cu SARS-CoV-2 organismul determină un răspuns imun complex împotriva virusului, care include și producerea de anticorpi specifici împotriva antigenelor virale, proteina spike (S) și nucleocapsidică (N) fiind principalii imunogeni. Anticorpii nucleocapsidă reprezintă markeri de trecere prin boală.
  Cu ajutorul testului SARS-COV-2 – anticorpi neutralizanti anti-proteina spike (S) – pot fi determinați anticorpii neutralizanți anti-proteină spike (S), care se formează ca răspuns al organismului la antigenele virale aflate pe învelișul (anvelopa) virusului SARS-CoV-2 – mai exact domeniile S1 și S2 ale proteinei Spike din respectivul înveliș.
  Rezultatele profilului imunologic cuprind valorile anticorpilor IgG antinucleoapsidă și IgG anti-proteina spike.
  Testul anticorpilor IgG antinucleoapsidă este semi-cantitativ și rezultatul este exprimat sub forma unui index.
  1.4 U/mL – Pozitiv
  Testul anticorpilor IgG anti-proteina spike este cantitativ și rezultatul este exprimat sub forma unei valori.
  < 50 AU/mL – Negativ
  ≥ 50 AU/mL – Pozitiv
  Factor de conversie cu BAU (Binding Antibody Units): BAU/ml = 0.142* AU/ml
  SARS-COV-2 – anticorpi neutralizanți anti-proteina spike (S)
  Testul este cantitativ iar valorile de referință și interpretarea rezultatelor sunt exprimate printr-un index valoric.
  <0.8U/mL – Negativ
  ≥ 0.80 U/mL – Pozitiv
  Sunt acestea teste de diagnostic?
  Nu, testele de diagnostic sunt cele care evidențiază materialul genetic al virusului. Prezența anticorpilor de tip IgG confirmă răspunsul imun al organismului la virusul SARS-CoV-2. Un rezultat negativ nu exclude prezența virusului – pacienții suspecți de COVID-19 ar trebui testați ulterior prin metoda RT PCR.
  CONCLUZIE: testarea intregii populatii asigura un tablou clar al raspandirii virusului. Orice actiune propagandistica de izolare a persoanelor nevaccinate este o eroare de strategie medicala. Orice om poate fi purtator de virus. Prin discriminarea populatiei in vaccinati – nevaccinati nu se rezolva stoparea raspandirii virusului. TREBUIE SA SE INTELEAGA CA VIRUSUL ESTE APOLITIC. INFESTEAZA PE TOTI INDIFERENT DE LIMBA, NATIUNE, ETNIE, RASA sau COORDONATA GEOGRAFICA. ARE in schimb o slabiciune: nu rezista la temperaturi de peste 40 grade celesius.Deci……….?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.