UN GEST PILDUITOR PENTRU UN GUVERN DE MUCAVA

UN GEST PILDUITOR PENTRU UN GUVERN DE MUCAVA

0 80
Ministerul EducaÅ£iei a început o anchetă la liceul din Covasna, unde o elevă, SABINA, a fost pedepsită, de necrezut, pentru că a purtat o bentiţă tricoloră la scoala. A doua zi de dimineaţă, colegii fetei au arborat în geamul sălii de clasă un tricolor, în semn de susÅ£inere. Un gest pilduitor la Covasna, pentru un Guvern de mucava! De asemenea, un flashmob este anunÅ£at în Alba Iulia, pentru susÅ£inerea elevei de la colegiul din Covasna. Consiliul NaÅ£ional al Elevilor ia de asemenea atitudine ÅŸi-i cere Consiliului NaÅ£ional de Combaterea a Discriminării să ia măsurile care se impun, după ce PoliÅ£ia Covasna a deschis dosar penal în acest caz(!?).  
La nici 15 ani, eleva este în mijlocul unui incredibil scandal în localitatea Covansa pentru că, împreună cu 2 colegi, a purtat in propria tara tricolorul României, pe 15 martie, de Ziua Maghiarilor.
Contul de Facebook al celui care a ameninÅ£at-o pe Sabina cu moartea A FOST INCHIS! DeÅŸi a fost huiduită ÅŸi înjurată de colegii maghiari, fata nu s-a descurajat. În ziua următoare a venit la ÅŸcoală cu aceeaÅŸi bentiţă. Mai ales că, la recentul 1 Decembrie, de Ziua NaÅ£ională a României, la intonarea imnului tarii a fost huiduită de colegii maghiari , care au venit îmbrăcaÅ£i ostentativ cu tricouri imprimate cu harta Ungariei Mari. Diriginta ÅŸi profesorul de serviciu au fost primii care au reacÅ£ionat. Cum? Lamentabil, socotind purtarea bentitei cu tricolor, drept o provocare. Dar este cu totul inadmisibil sa i se faca aluzii privind scaderea notei la Purtare!! Consiliul promagiar pentru combaterea discriminării planifică o inspecÅ£ie la colegiul Korosi Csama Sandor. PoliÅ£ia Covasna a deschis a deschis dosar penal în acest caz, abia după ce eleva a fost ameninÅ£ată cu moartea pe un site de socializare. Între timp, sute de oameni ÅŸi-au arătat sprijinul pe reÅ£elele de socializare pentru Sabina eleva de 15 ani din Covasna. "ConstituÅ£ia ne încurajează să fim patrioÅ£i în fiecare zi, nu numai de Ziua NaÅ£ională", susÅ£ine tânăra. (Sursa: Antena 3)  
Credem ca trebuie inceputa urmarirea penala si a doamnei sefe de "militie" Keresztely Irma pentru abuz in serviciu (s-a cerut chiar exmatricularea fetei care a indraznit ca in Romania, intr-un oras din Romania, intr-o scoala din Romania, sa poarte pe cap o bentita tricolora!), si tragerea la raspundere a dirigintei care a taiat in fata clasei bentita cu insemnele statului roman. De asemenea, lipsa de implicare a autoritatilor in acest caz deosebit de grav ne ridica serioase semne de intrebare privind competenta prefectului de Covasna.
 
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.