Un fleac, m-au beregatit!

Un fleac, m-au beregatit!

0 87

Aventurile comisarului Miclovan, montate in decor PSD, ar produce noi replici, adaptate la specificul alterat al partidului dupa instalarea la guvernare. La ce zgomote sinistre razbat din sediile partidelor recent incardasite, e clar ca sfasierea intra si interpartinica nu s-a incheiat odata cu formarea Guvernului. Batalia pe ciolan a luat sfarsit, dar e inca deschisa lupta pe zgarciuri. Haitele de hiene si haiticurile de lupi tineri s-au regrupat si isi reconsidera strategia de atac. In aer inca pluteste miros de sange, chiar daca macelaria Guvernului s-a inchis.
La o analiza sumara a balelor de la botul pesedeilor si pedeleilor se vede cu ochiul liber ca negocierile dintre cele doua partide au produs mai putine victime decat va numara bilantul luptelor intestine. Dusmanul adevarat nu e afara, ci in interior. Tradarea amicului Stolojan l-a costat pe Traian Basescu mai mult decat orice incontrare cu alde Geoana la masa negocierilor. Presiunile baronilor pedelei l-au exasperat pe seful statului mai mult decat pretentiile greilor din propriul partid. La fel stau lucrurile si in tabara PSD. Concesiile facute PD-L sunt nimic pe langa artificiile incropite de Geoana ca sa potoleasca foametea in propriul partid. Care dureaza cam de multisor ca sa poata fi amagita cu vreun oscior-doua. Un carnasier supraponderal precum Mitrea nu se satura cu ciozvarta pe care i-o strecoara Geoana printre gratiile custii cu monstri sacri ai PSD. Asa ca iese la vanat, urmandu-si instinctul de animal de prada. Beregata lui Geoana e in mare pericol dupa ce a complotat tragerea lui Mitrea pe linie moarta.
Noroc ca liderul de paie al PSD are la indemana, pentru momentul in care va zacea sfasiat pe treptele partidului, o replica extrasa din filmoteca de aur a PSD: „Un fleac, m-au beregatit!

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.