Un DN1 mai sigur?

Un DN1 mai sigur?

0 256

?


Cel mai aglomerat drum din Romania – DN 1, a intrat de curand intr-un amplu program de masuri in vederea reducerii numarului de accidente de circulatie.


Directia Politiei Rutiere din Inspectoratul General al Politiei Romane organizeaza pana pe 3 iunie o actiune de amploare pe DN 1 Bucuresti – Ilfov – Prahova – Brasov – Sibiu – Alba – Cluj – Bihor. Este un demers firesc ce survine in urma mai multor evenimente grave de circulatie de pe acest traseu.


Politia atrage atentia asupra evenimentelor rutiere cu consecinte grave produse in ultima perioada, in special la sfarsitul saptamanii.


Programul, gandit ca un parteneriat este asezat sub sigla “Stop accidentelor! Viata are prioritate – 2007” si-a propus reducerea cu 5% a numarului persoanelor decedate sau ranite grav prin accidente de circulatie si asigurarea premiselor unui trafic fluent si in siguranta.


Este bine ce se face dar mai bine ar fi sa fie accelerate lucrarile (atacarea tuturor tronsoanelor) la Autostrada Transilvania si Bucuresti – Brasov.


?


Vlad T.


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.