UN DERBEDEU REVIZIONIST LA GURILE DUNARII !

UN DERBEDEU REVIZIONIST LA GURILE DUNARII !

0 443
Ce sa vezi, FOSTUL FOTBALIST Viktor Orban și-a exprimat joi îngrijorarea față de investigațiile lansate de autoritățile române la adresa unor politicieni maghiari în TransilvaniaAceasta veche sluga  sorosista descoperita si impinsa in fata de marele speculant financiar din Europa Centrala  insinueaza că se înregistrează un regres general în privința drepturilor minorității maghiare din România.
Desigur, indirect noul Horthy de la Budapesta face trimitere la actiunea iresponsabila a teroristului Beke Isvan Attila la Tg.Secuiesc.
Premierul ungar a luat cuvântul la sesiunea plenară a Conferinței Permanente Ungare (MAERT)  și a spus cu tupeu, referindu-se la folosirea limbilor minorităților în România, că drepturile europene ale „comunităților noastre sunt puse sub semnul întrebării”. Sigur, individul care il umilea pe Basescu la Tusnad este interesat de impunerea invatamantul medical in ungureste pentru a lua pe degeaba sute de medici bine pregatiti, vorbitori de limba maghiara!   Viktor Orban fotbal
Cu tupeul care il caracterizeaza, Orban a criticat „încetinirea” procesului de retrocedare a proprietăților bisericești și ale comunității maghiare, precum și lipsa de progrese cu privire la folosirea limbii maghiare în învățământul universitar în domeniul medical din România.
Bravos mai revizionistule, voi vorbiti, care ati „restituit” pana la un plafon de maximum 10.000 euro pentru fiecare cerere nominala.
Prim-ministrul ungar are insa planuri de lider al fostei Ungarii din 1940, cand a anunțat că guvernul de la Budapesta va lansa programe de asistență pentru tinerii întreprinzători maghiari din afara granițelor Ungariei. În acest sens, Orban a solicitat sprijinul membrilor MAERT ce vor include programe ce vor include inclusiv granturi și împrumuturi.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.