Un deputat a întocmit o Listă a rușinii… a celor care ne...

Un deputat a întocmit o Listă a rușinii… a celor care ne batjocăresc țara!

2 239


În calitate de deputat ales în Parlamentul României, vă transmit următoarele:
1. România NU este colonia voastră! Suntem un stat SUVERAN, care va legifera SUVERAN oricât de mult v-ar deranja pe voi asta!
2. Dată fiind încălcarea grosolană a Convenției de la Viena cu privire la relațiile diplomatice (Art. 41, alin. 1), care prevede cât se poate de clar că ambasadorii „au datoria de a respecta legile și regulamentele statului acreditar”, precum și „datoria de a nu se amesteca în treburile interne ale acestui stat”, consider că statul român ar trebui să solicite acreditarea la București a altor ambasadori, cu mult mai mult bun-simț diplomatic și cu mult mai mult bun-simț în general.

3. Vă faceți că nu cunoașteți subiectul zilei în România? Faptul că Procurorul General Augustin Lazăr a refuzat doi ani la rând eliberarea unui dizident anticomunist TORTURAT în temnițele comuniste NU vă determină să scrieți scrisori deschise? TORTURA e în regulă în mințile voastre?
4. Aveți tupeul INUMAN de a ne da nouă lecții despre „lupta antico-rupție” în condițiile în care țările voastre EXPORTĂ CORUPȚIE în valoare de MILIARDE DE EURO în fiecare an!? Aveți tupeul de a ne vorbi nouă despre stat de drept, câtă vreme statele voastre tolerează DAREA DE MITĂ în străinătate, în valoare de MILIARDE DE EURO anual, pe care o practică mega-companiile voastre (în multe dintre ele chiar statele voastre deținând pachete majoritare de acțiuni)!?

Este INTOLERABIL ce faceți de ani buni aici, iar România NU vă va mai permite să vă comportați ca niște stăpâni care dau cu biciul pe plantație! Suntem un stat SUVERAN, INDEPENDENT, să vă intre bine în cap asta și să transmiteți mai departe!

În final, vă fac cadou o listă, LISTA RUȘINII voastre:

– ING (Olanda), ABN Amro (Olanda), Raiffeisen (Austria) – operațiuni de SPĂLARE DE BANI de „doar” câteva sute de MILIARDE de euro;
– Siemens (Germania): amendă de 1,6 MILIARDE de dolari;
– Telia Company AB (Suedia): 965 de MILIOANE de dolari;
– VimpelCom (sediu în Olanda) 795 de MILIOANE de dolari;
– Alstom (Franța): 772 de MILIOANE de dolari;
– KBR / Halliburton (SUA): 579 de MILIOANE de dolari;
– Och-Ziff (SUA): 412 MILIOANE de dolari;
– BAE (Marea Britanie): 400 de MILIOANE de dolari;
– Total SA (Franța): 398 de MILIOANE de dolari;
– Alcoa (SUA): 384 de MILIOANE de dolari;
– Snamprogetti Netherlands B.V. / ENI S.p.A (Olanda/Italia): 365 de MILIOANE de dolari.

…Desigur, ar trebui să adăugăm celebrul caz de rușinoasă ÎNȘELĂTORIE la nivel global: Volkswagen (Germania), scandalul „Dieselgate” – amendă de 14,7 MILIARDE de dolari!

Ar trebui să ne referim și la cele 13 MILIARDE de euro pe care compania americană APPLE a… „omis” să le plătească în Irlanda.

Și nu putem să uităm nici amenzile astronomice cu care au fost sancționate băncile care au generat criza economică și financiară mondială:
– JPMorgan Chase (SUA): 5,29 MILIARDE de dolari;
– Credit Suisse (Elveția): 5,3 MILIARDE de dolari;
– Wells Fargo (SUA): 5,35 MILIARDE de dolari;
– Deutsche Bank (Germania): 7,2 MILIARDE de dolari;
– Bank of America (SUA): 8,5 MILIARDE de dolari;
– BNP Paribas (Franța): 8,9 MILIARDE de dolari;
– Bank of America (SUA, nouă amendă): 11,8 MILIARDE de dolari;
– JP Morgan Chase (SUA, nouă amendă): 13 MILIARDE de dolari;
– Bank of America (SUA, nouă amendă): 16,65 MILIARDE de dolari.

În plus, ar trebui să ne spuneți și unde este în opinia voastră CORUPĂTORUL în celebrele dosare Microsoft și EADS, dosare instrumentate de nu mai puțin celebra Laura Codruța Kovesi, cea pe care cu toții ați lăudat-o sau chiar ați medaliat-o. Unde e CORUPĂTORUL din țările voastre?

STOPați exportul de #CORUPȚIE! Companii de renume din țările voastre DAU MITĂ în alte țări, inclusiv în România. România NU exportă corupție! Statele voastre însă o fac! Și e vremea ca acest lucru să înceteze.

Cu speranța că veți începe să luptați cu adevărat împotriva #CORUPȚIEI colosale din țările voastre, vă asigurăm de tot sprijinul nostru. România NU exportă corupție și este un model din acest punct de vedere. Puteți apela oricând la ajutorul nostru dacă întâmpinați dificultăți în eradicarea corupției de MILIARDE de dolari care a cuprins mult prea multe dintre companiile voastre de renume mondial…


Liviu Pleșoianu

COMENTARII

  1. Pleșoianu…să începem cu OMW, Bechtel… Năstase să fie sănătos…nu există corupător fără coruptibil… rușii nu au „corupt” nimic…chiar nimic… că d’aia ziceam … Năstase cu ai lui ( evident și Pleșoianu)…sunt doar la plata Domnului…

    • ANONIMULE, inceputul este mai vechi. Baza a tot ce s-a intamplat si acum culeg roadele (ei, noi doar suferim, poate nemeritat), este in perioada anilor 1996-2000, cand s-a acceptat „o rotatie” la nivel de conducere a tarii, pacalind votantul roman de buna credinta. Este a doua mare tradare a SECURITATII (sri+sie+2:15 etc)! In acel interval o comisie condusa de cel mai mare tradator (care a jurat in diferite caliati pentru aceasta tara) al secolului XX (Traian Basescu), au definitivat si promovat PSAL1 si PSAL2. Va reamintesc inca un nume din comisie Calin Popescu …Tarceanu. Pentru incalcarea juramantului orice procuror, inclusiv militar, se poate sesiza. Nu o face pentru ca licuricii vor controla pentru inca mult timp totul in colonia Romania si pentru ca ei au uitat pentru cine au depus juramant.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.