Un comandament va controla Litoralul – Delta Dunarii in 2008

Un comandament va controla Litoralul – Delta Dunarii in 2008

0 69

Incepand cu data de 1 iulie si pana la 31 august se va desfasura Comandamentul Litoral – Delta Dunarii 2008, organismul de control al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor.
Dan Vlaicu, presedintele ANPC, a anuntat la conferinta de presa din 4 iulie, sustinuta in statiunea Olimp, masurile pe care le-a dispus pentru perioada verii, in vederea asigurarii informarii si protectiei turistilor care isi vor petrece vacantele si concediile pe litoralul romanesc. In acest sens, controalele in sectorul alimentatiei publice, al vanzarii produselor nealimentare si cel al serviicilor de cazare si agrement vor fi organizate de inspectorii Inspectoratului Reginal pentru Protectia Consumatorilor Constanta si inspectori ANPC detasati din tara. Acestia vor avea ca obiectiv supravegherea modului in care sunt respectate prevederile legale din domeniul protectiei consumatorilor, primirea si rezolvarea rapida a reclamatiilor, informarea consumatorilor, precum si consilierea operatorilor economici.
Pe cei care vor pleca zilele aceste pe litoral ii informam ca acest Comandament isi va concentra activitatea in trei locatii: Mamaia – sediul locatiei la Hotel Ovidiu, Neptun – Hotel Miorita si Costinesti – sediul BTT.
Locatia din Mamaia va avea in supraveghere statiunile Mamaia si Navodari, locatia din Neptun va supraveghea statiunile Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche iar locatia din Costinesti va supraveghea statiunile Costinesti, Eforie Nord, Eforie Sud, Tuzla, 23 August si Techirghiol.

S.M.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.