Un colonel SRI dă în vileag NUCLEARA din Programul de Guvernare Orban...

Un colonel SRI dă în vileag NUCLEARA din Programul de Guvernare Orban 3!

0 94

Ignorând criza și măsurile luate de greii economiei mondiale, Orban are aceeași preocupare care a dus la desființarea capitalului românesc și preluarea economiei de către intangibilii ”investitori” străini
 Astăzi va fi votat, în condiții cu totul neobișnuite, guvernul ”Orban 3”. Există un fel de consens al PSD și PNL, care pune situația de criză a epidemiei mai presus de bătălia politică. Asta… cel puțin declarativ.
Cert este că, în afara reprezentanților câtorva formațiuni mici, noua-veche formulă guvernamentală va beneficia de un vot majoritar.

Dar, ce este mai grav, e că PSD pare a vota ”ca primarul”, luând de bună ”celeritatea” lui Iohannis. Problema e că în această grabă, ”programul” de guvernare a rămas necitit, pentru că altfel nu se explică de ce PSD nu-l dă ”la întors”!

Klaus Iohannis şi Ludovic Orban. Guvernului României

Motivul principal este o stabilire a priorităților care NU are nimic de-a face cu criza pandemiei – și mai ales cu criza economică anunțată de toți specialiștii, dar și de oficialii mai multor state, printre care Germania și China.
Am menționat acești doi coloși ai economiei mondiale pentru că au anunțat că se pregătesc să intervină cu sume uriașe în sprijinul economiei (privată și de stat) afectată de criza previzibilă.

În schimb, pentru guvernul Iohannis-Orban 3 prioritatea este… Justiția! Adică aceeași preocupare ce a dus la desființarea capitalului românesc și preluarea economiei de către intangibilii ”investitori” străini.

”Am citit cu atenție “programul de guvernare” al noului cabinet Orban depus astăzi la Camera Deputaților, în mijlocul crizei”, a transmis fostul comandant SRI, colonelul Daniel Dragomir

Și iată ”câteva observații” ale cunoscutului ofițer de Intelligence:
– punctul 1, ”prima prioritate, Justiția și sistemul penitenciar – o multitudine de urgențe pe justiție”.
– în schimb, sănătatea e pe la punctul 12 din 16, observă Dragomir, care caracterizează măsurile din program drept ”câteva prostii înșirate fără nicio legătură cu realitatea”.
– și mai grav – ”nicio măsură cu privire la criza economică prin care vom trece”, scrie Dragomir.

”Nimic despre ceea ce îi doare astăzi pe români. Nimic despre ajutorarea firmelor românești, nimic despre micii întreprinzători, nimic despre producători sau turism sau transportatori, nimic pentru angajatori și angajați – Nimic – Nada – Zero”, dă în vileag Daniel Dragomir.

Pe scurt, programul guvernului „Orban 3” este ”o mare bătaie de joc!”, consideră Daniel Dragomir.

Programul de Guvernare al cabinetului ”Orban 3”, la care face referire Daniel Dragomir îl puteți citi integral aici.

”Poate îl citesc și PSD-iștii. Sau le face rău cititul?”, întreabă ofițerul SRI, care exprimă și o mirare firească – ”Mi se pare doar mie sau PSD a bătut PNL la capitolul slugărnicie față de președinte? Dar dacă așa le place…”

 Evan R.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.