Un canal nesemnalizat a făcut daune de zeci de mii de lei

Un canal nesemnalizat a făcut daune de zeci de mii de lei

0 157

Şapte maşini cu roţile tăiate în gura unui canal nesemnalizat pe bulevardul Vlahuţă. Şoferii care s-au ales cu maşinile avariate duminică seara au chemat la faţa locului poliţia să constate daune şi să încheie procese verbale

Şapte maşini cu roţile tăiate în gura unui canal nesemnalizat pe bulevardul Vlahuţă. Şoferii care s-au ales cu maşinile avariate duminică seara au chemat la faţa locului poliţia să constate daune şi să încheie procese verbale.

Oamenii au fost foc şi pară pe firma care a executat lucrarea pe care a lăsat-o neterminată şi nesemnalizată. Autorii lucrării de mântuială s-au ales cu o amendă de 6.000 de lei de la Poliţia Locală.
Şoferii care au trecut pe bulevardul Vlahuţă s-au trezit duminică seara cu maşinile avariate. Pe carosabil se lucrase la un canal, iar groapă lăsată neacoperită în jurul acestuia s-a dovedit o capcană pentru participanţii la trafic.
Fiind seară şi condiţiile de vizibilitate reduse, maşinile au luat groapa din plin. La faţa locului a fost chemată şi Poliţia Rutieră, care a făcut măsurători şi documente constatatoare, dar şi Poliţia Locală care l-a identificat pe proprietarul canalului.

Firma care a executat lucrarea s-a ales cu o amendă de 6000 de lei pentru că nu a semnalizat corespunzător porţiunea de drum pe care s-a intervenit asupra covorului asfaltic din jurul gurii de canalizare.

Luni la prima oră zona cu probleme era reparată însă o altă groapă la fel de periculoasă există şi pe strada Carpaţilor.
În cazul în care proprietarii maşinilor avariate nu sunt despăgubiţi de către cei responsabili, se pot adresa instanţei pentru recuperarea pagubelor.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.