Un campionat început sub semnul surprizelor : FCSB a pierdut la Giurgiu!

Un campionat început sub semnul surprizelor : FCSB a pierdut la Giurgiu!

0 161

După egalul dintre CFR Cluj și Botoșani, prima etapă a noii stagiuni fotbalistice din Liga I a rezervat o nouă surpriză : Astra Giurgiu s-a impus acasă, cu FCSB!
Doi antrenori tineri, foști jucători, Dică şi Măldărăşanu, și-au condus echipele într-o partidă dominată de giurgiuveni. Unicul gol a picat cum nu se putea mai bine pentru trupa lui Măldărășanu, adică în minutul 43 : Moise a executat un corner, a trimis în careu, iar Lullaku, scăpat din marcaj de Junior Morais, s-a înălţat şi a trimis în plasa porţii bucureștene! Așadar, 1-0 la Giurgiu, scor cu care cele două echipe au intrat la cabine. Dică a schimbat foaia, dar dominarea FCSB-ului a rămas neconcretizată, chiar dacă în ultimele minute, a fost asediu la poarta gazdelor… Florinel Coman şi Dragoş Nedelcu au prins o zi slabă, ca, de altfel, mulți coechipieri și au ieșit de pe teren, pentru a le face loc lui Kamer Qaka şi Olimpiu Moruţan. Degeaba, însă… Finalul meciului este incandescent. Teixeira a avut soarta partidei în piciorul drept. A ales să nu-l încerce pe Iliev, şi a preferat să-i paseze, în careu, unui Dennis Man mult prea lent, pradă uşoară pentru fundaşii giurgiuveni, care au îndepărtat pericolul. Balaure putea închide meciul în minutul 83. Un culoar perfect şi un şut slab, direct în reclamele din spatele porţii lui Bălgrădean. Faza s-a mutat la poarta giurgiuveană. Bălaşa centrează în careu, decarul Tănase reia cu capul spre poartă şi Iliev a intervenit superb.
Tabela a rămas intactă până la ultimul fluier al lui Isvan Kovacs, s-a terminat deci1-0 pentru Astra, iar Măldărăşanu îşi începe cu dreptul aventura ca antrenor în Liga 1, iar FCSB începe cu stângul…
D.D.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.