UN ASCULTATOR brasovean INTREABA: VANGHELE sau VANGHELIE? RADIO CANCESCU raspunde: LIVIU DRAGNEA...

UN ASCULTATOR brasovean INTREABA: VANGHELE sau VANGHELIE?
RADIO CANCESCU raspunde: LIVIU DRAGNEA , sa va intre in cap!

0 304

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea a prins curaj si s-a …dat ironic la premierul Dacian Cioloș și miniștrii săi. Liderul liberal a postat, pe contul de Facebook, o poză cu cei doi copii şi un om de zăpadă. Dragnea a făcut şi un comentariu despre… cum gestionează guvernul Cioloş operaţiunile de deszăpezire.
În ultimii ani, când venea viscolul, mă ocupam de dezăpezire și scoteam oamenii din nămeți. Acum, „se ocupă” Liviu Dragnea - "daca taceai, filozof ramaneai", mai actual ca niciodata. Guvernul Cioloș.Noroc că au lăsat destule troiene, cât să… pot face un om de zăpadă”, a scris Dragnea uitand ca, „pe vremea lui”, se ocupa de deszapezire. Atuncu nametiierau , chiar in Teleorman, la fel de …mici!.
Fostul vicepremier, ca tot inginerul cu deszapezirile, s-a molipsit de la Vanghele si a picat testul elementar la limba  romana.  În loc de ”deszăpezire”, Dragnea a scris ”dezăpezire”, așa cum zic mulți oameni din mediul rural dinspre… sud. Desigur, gafa de…„teliorman” va fi pusă pe seama grabei și neatenției cu care a scris mesajul!

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.