Un ars decedat, al doilea pleaca si el in strainatate

Un ars decedat, al doilea pleaca si el in strainatate

0 431

Barbatul grav ranit in explozia de la la moara a decedat pe patul unui spital din Graz. Ranitul ajunsese miercuri seara in localitatea austriaca, la cererea familiei, dupa ce fusese preluat de la Brasov de un elicopter SMURD. S-a agravat si starea celui de-al ranit grav in explozie – o femeie in varsta de 51 de ani, care este in continuare intubata la Spitalul Judetean.

Barbatul grav ranit in explozia de la la moara a decedat pe patul unui spital din Graz. Ranitul ajunsese miercuri seara in localitatea austriaca, la cererea familiei, dupa ce fusese preluat de la Brasov de un elicopter SMURD. S-a agravat si starea celui de-al ranit grav in explozie – o femeie in varsta de 51 de ani, care este in continuare intubata la Spitalul Judetean. Si pacienta va fi tranferata intr-o clinica straina, cel mai probabil vineri dimineata.
Barbatul in varsta de 46 de ani, transferat miercuri, era in viata cand a ajuns la spitalul din Graz, Austria, unde a decedat la scurt timp de la internare. In cazul pacientei, reprezentantii Spitalului judetean Brasov poarta discutii cu Ministerul Sanatatii si MAI in vederea transferului acesteia la o clinica din strainatate, la cererea familiei.
Starea femeii s-a agravat din punct de vedere respirator, potrivit medicilor brasoveni care o ingrijesc. Pacienta este in continuare ventilata mecanic iar apartinatorii sustin ca vor in continuare transferul la un spital din strainatate.
Ceilalti trei pacienti raniti in explozia de la moara de faina, care nu au ajuns la Terapie Intensiva, sunt in continuare in recuperare, fiind in afara oricarui pericol. In urma exploziei de la moara de faina „Sapte Spice“, sase persoane au fost ranite si transportate la spital, dintre care una, un barbat de 31 de ani, a murit pe masa de operatie la Spitalul Judetean Brasov. Barbatul fusese prins sub daramaturi si suferise traumatisme craniene foarte grave.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.