Umple o cutie cu bucurie la Brasov

Umple o cutie cu bucurie la Brasov

0 67

Cu ocazia sarbatorilor de iarna organizatia „Salvati Copiii” a lansat o ampla campanie de colectare de cadouri pentru copiii din familiile sarace. Astfel, pana acum, voluntarii au colectat la Targul de Craciun, care se desfasoara la baza Olimpia, sute de jucarii si haine pentru copii. Astfel, in urma acestei campanii, saptamana viitoare, cateva camioane vor distribui cadourile in oras si judet.
Denumita sugestiv „Umple o cutie cu bucurie”, campania a fost initiata in cadrul targului, inca de la deschiderea acestuia. Voluntarii de la organizatia „Salvati copiii” colecteaza zilnic, intre orele 16 si 20, haine si jucarii de la toti cei care doresc sa faca sarbatorile de iarna mai buna pentru copiii necajiti din judet.
„Ne-am gandit sa folosim ocazia acestui targ ca sa imbinam mai multe actiuni caritabile. Spre surprinderea noastra, sunt foarte multi oameni cu suflet mare, care au donat haine, jucarii sau rechizite pentru copiii nevoiasi. Mai mult, in interiorul marilor firme din Brasov se colecteaza tot felul de lucruri in aceastã perioada „, a spus in presa brasoveana Anemona Hermenean, organizator al targului.
Astfel, rechizitele, hainele si jucariile vor pleca saptamana viitoare catre micutii aflati in centre de plasament sau catre familiile cu probleme financiare. Donatiile vor continua insa la Complexul Olimpia, pana la sfarsitul Targului de Craciun.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.