Uluitor : Germania este trimisă acasă de la Cupa Mondială, de Coreea...

Uluitor : Germania este trimisă acasă de la Cupa Mondială, de Coreea de Sud!

0 164

Mare surpriză, cea mai mare de până acum, la Campionatul Mondial de fotbal din Rusia : Germania, campioană mondială en titre, spune adio întrecerilor din Rusia, nereușind să iasă din grupe! Este pentru prima dată când se întâmplă așa ceva Germaniei, la un campionat mondial și tot în premieră, faptul că echipa Germaniei a terminat grupa de la mondialul din Rusia, pe ultimul loc! Germania era pregătită pentru fiesta calificării în optimi, dar Coreea de Sud a produs marea surpriză a grupei F, după un meci dramatic. Campioana mondială pleacă acasă, după un neverosimil 0-2 (0-0), cu Coreea de Sud, la Kazan, în ultima etapă a Grupei F.

Coreea de Sud a câștigat în prelungiri, când Kim l-a executat pe Neuer lăsat singur de o apărare visătoare a Germaniei. La primul gol, a fost necesară consultarea imaginilor, pentru a anula o presupusă poziție afară din joc a coreenilor…Apoi, portarul Neuer a făcut pe fundaşul în ultimele minute, dar a fost taxat de un Ju-Se Jong, care l-a servit perfect pe un Son și acesta a înscris în poarta goală, încheind conturile în grupa F.

Germania pleacă acasă după un turneu final în care nu a arătat ca echipa din 2014, şi brazilienii pot răsufla uşuraţi. Au evitat ”coşmarul” german, care le-a administrat un usturător 7-1 la Mondialul organizat de ei. În aceeași grupă, Suedia – Mexic 3-0, astfel încât aceste două echipe merg mai departe, în optimi și așteaptă deznodământul grupei G, acolo unde este în cărțile calificării și…Brazilia
D.D.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.