Ultimul test, înainte de debutul campionatului Ligii a treia : ACS SR...

Ultimul test, înainte de debutul campionatului Ligii a treia : ACS SR Municipal Brașov – Olimpic Cetate Râșnov 2-0

0 191

Două echipe brașovene s-au duelat pe stadionul Tineretului, în ultima partidă de verificare înainte de startul sezonului oficial al Ligii a treia. Este vorba despre proaspăt promovata ACS SR Municipal Brașov și Olimpic Cetate Râșnov, echipă obișnuită de ceva timp cu eșalonul al treilea al fotbalului nostru. Cele două echipe nu vor face parte din aceeași serie a Ligii a treia, chiar dacă sunt conjudețene (!?), fiind repartizate în serii diferite, după un criteriu știut doar de oficialii FRF!!
Revenind la partida de verificare, meciul a fost mai dinamic în prima repriză, când s-a jucat ceva mai mult fotbal, după care, în partea a doua, lumea a asistat la un spectacol mediocru. ACS SR Municipal Brașov s-a impus cu 2-0, prin golurile înscrise de E. Popa (min. 6) și Avram (min. 81), ultimul din penalty, acordat după un fault comis asupra aceluiași Avram.
ACS SR Municipal Brașov : A. Popa – Răduțoiu, Burlacu, R. Damian, Voicu – Leonte, Răchișan, Cocan, Țuțu – Boția, E. Popa. Au mai jucat : Rusu, Danciu, Strătilă, Toader, Stan, Avram. Nu a fost folosit Poverlovic, accidentat
Olimpic Cetate Râșnov : Mihoc – Neculăescu, Dobre, Bogyor, S. Marin – Staicu, S. Mihai, S. Moraru, Vârlan – Boriceanu, A. Damian. Au mai jucat : Lascu, Căpățână, Codreanu, Robu.
Înaintea partidei, ACS SR Municipal Brașov și-a prezentat lotul cu care va abotrda întrecerile oficiale în sezonul care va începe la finalul săptămânii viitoare. Este vorba despre Albert Popa, Andrei Maxim, Iulian Moldoveanu (portari), Răzvan Damian, Andrei Poverlovici, Raul Rusu, Ciprian Răduțoiu, Adrian Voicu, Raul Toader, Răzvan Dragomir, Dragoș Dumitraș (nu va juca în sezonul viitor, fiind în convalescență, după operație extrem de complexă la genunchi!), Ștefan Nicolau, Carlo Danciu, Cristi Cocan, Alex Țuțu, Marius Burlacu, Radu Leonte, Ștefan Răchișan, Vlad Boția, Sorin Strătilă, Emanuel Popa, Alexandru Stan, Alexandru Avram (jucători de câmp).

Lucrurile încep să se miște la ACS SR Municipal Brașov

Chiar dacă echipa Brașovului, care va avea ca obiectiv promovarea în liga secundă a câștigat, antrenorul Florin Stângă a fost nemulțumit de comportarea jucătorilor tineri : ,,După prima repriză bunicică, în a doua parcă au fost bulversați. Aștept mult mai mult de la jucătorii tineri, de care sunt foarte dezamăgit, pentru că nu văd dorința și ambiția lor, pentru a juca la această echipă. Voi lua măsurile necesare, ca să se trezească. Per ansamblu, am încredere în echipă și sunt convins că la ora meciului din prima etapă, cu Pucioasa, echipa va arăta bine. Avem nevoie de victorie, să pornim bine în campionat, avem nevoie de continuitate, ca să putem să promovăm. Suntem într-o serie grea, în care multe echipe își doresc promovarea”.
În altă ordine de idei, săptămâna viitoare noii investitori vor semna actele de preluare a echipei brașovene (deocamdată echipa este, în continuare, patronată de Simon Maurer). Noii investitori, care au fost aduși la echipă de omul de fotbal Constantin Anghelache, vor asigura, în principal, partea de finanțare referitoare la salariile jucătorilor. Tot legat de cheltuieli și de economii, s-a rezolvat masa de prânz a jucătorilor, conducerea, reprezentată de Vasile Dochița și Paul Enache, obținând un discount la aceste cheltuieli, prin intermediul unui sponsor.
Se pare că ACS SR Municipal Brașov va susține meciurile oficiale pe stadionul Tineretului, care va fi omologat săptămâna viitoare, pentru a găzdui partide din Liga a treia.
În prima etapă a campionatului, ACS SR Municipal Brașov va juca acasă, cu FC Pucioasa, iar Olimpic Cetate Râșnov va înfrunta, tot acasă, FK Miercurea Ciuc.
D.D.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.