Ultimul sondaj: tot Ei!

Ultimul sondaj: tot Ei!

0 55

Iata ce spune INSOMAR in ultimul sondaj, efectuat intre 4 si 9 noiembrie: Geoana – 32%, Basescu – 31%, Antonescu – 18%. Este drept, sunt scaderi sau cresteri, la primii doi, de sutimi, pe care nu le-am mai mentionat. Le pun insa pe seama marjei de 3%, ceea ce face sondajele, asa cum am mai spus-o, doar pentru a influenta.
Prezidentiabilul PSD se mentine la limita pe primul loc in batalia pentru Cotroceni in fata lui Traian Basescu – nu am inteles niciodata ce poate fi gasit asa de grozav la acest individ barbar si egoist in interior – in timp ce Sorin Oprescu este depasit de peremistul Corneliu Vadim Tudor. Crin Antonescu ramane pe locul trei.
Candidatul PSD Mircea Geoana continua sa conduca in cursa pentru Cotroceni, arata datele unui sondaj realizat de INSOMAR in perioada 6-9 noiembrie. Potrivit cercetarii, Geoana este cotat cu 32% din voturi, urmat de Traian Basescu cu 31% si de Crin Antonescu cu doar 18 procente. Pe locul patru se afla candidatul PRM, Corneliu Vadim Tudor, creditat cu 6%, cu unul mai mult decat independentul Sorin Oprescu si de udemeristul Kelemen Hunor.

Basescu ar pierde finala prezidentiala atat in fata lui Geoana, cat si a lui Antonescu. Pesedistul, respectiv penelistul, ar obtine 53%, iar actualul sef al statului doar 47%. Intr-o finala Geoana – Antonescu, primul ar castiga cu 52% fata de 48%.
La capitolul partide, PD-L ia fata PSD, 32% fata de 31%, urmate de PNL – 21%, UDMR cu 6 procente si PRM cu 5 procente.
Studiul a fost realizat pe un esantion de 1.206 persoane, are o marja de eroare de +- 3%, la un grad de probabilitate de 95%.
Sper ca Dumnezeu va hotari cu dreptate si in favoarea unui climat cat mai drept intr-o Romanie ajunsa sa spele iadul.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.