Ultimul obiectiv al Aeroportului Brașov – Ghimbav, aflat în construcție, este clădirea...

Ultimul obiectiv al Aeroportului Brașov – Ghimbav, aflat în construcție, este clădirea cu echipamente, pentru dirijarea traficului aerian, de la Arad

2 53

Ultima lucrare importantă ce trebuie realizată la aeroport, investiţie de peste 78 milioane lei, este clădirea în care vor fi montate echipamentele, pentru turnul de control al Aeroportului Braşov. În clădirea de contingenţă de la Aeroportul Internaţional Braşov – Ghimbav, în care vor fi instalate echipamentele ce vor permite dirijarea traficului de la Arad și care va fi finalizată în câteva luni, vor fi montate şi interconectate servere şi sisteme de echipamente tehnice, care vor asigura furnizarea serviciilor de comunicaţii pentru controlul traficului aerian, serviciilor de navigaţie, de supraveghere şi meteo în cadrul Aeroportului.
De asemenea, pe acoperişul clădirii, va fi amplasat pilonul care va asigura funcţiunea turnului remote, care va face posibilă dirijarea traficului aerian de la Arad.
Valoarea totală a contractului, care include atât construcţia clădirii de contingenţă, cât şi procurarea, instalarea şi punerea în funcţiune a echipamentelor specifice necesare serviciilor de navigaţie aeriană la Aeroportul Internaţional Braşov – Ghimbav, este de 78.716.387 lei.
În paralel sunt în derulare contractele pentru proiectarea hărţilor de zbor și a procedurilor de zbor.

D.D.

COMENTARII

  1. Ni se tot arunca cite o noua bomba fara sa ni se spuna clar daca toate celelalte obiective au fost terminate si ma refer aici la cele 7 obiective in sarcina BogArt si lucrarile in sarcina Consal ( indiguire Besalcin,drum perimetral,sistem video,etc) ; intotdeauna s-a creat impresia ca totul e gata dar ca mai e ceva de facut ; astfel am aflat ca mai trebuie realizat rezervorul de combustibil ; acum se foloseste din nou acelasi tertip,ca sa nu-i zic smecherie : ultima lucrare care mai trebuie realizata e cladirea de contingenta ; dar celelalte obiective sint finalizate integral si receptionate ???

  2. Se pare ca bugetul Consiliului Judetean Brasov e ceva in genul “ de la nasul mare,fara numar…” 😂😂😂;

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.