Ultimele zile de înscriei la ,,Semimaratonul Braşovului”

Ultimele zile de înscriei la ,,Semimaratonul Braşovului”

0 620
Asociația Cetatea Brașovului organizează ediția 2015, a 4-a, a concursului de alergare ,,Semimaratonul Brașov”. Competiţia va avea loc în  4 aprilie 2015, şi va cuprinde trei probe :  semimaraton (21km), cros (10 km) şi cursa populară (4 km).
Participarea este posibilă după achitarea unei taxe între 75-95 lei.
Fiecare participant înscris va primi un ghid de participare, un tricou tehnic şi alte materiale. Din taxa de participare se va asigura şi fondul de premiere în cuantum de 20.000 de lei.
Atât startul, cât şi sosirea în toate cele trei secţiuni, va fi în Piaţa Unirii, din Şcheii Braşovului. Termenul de finalizare a înscrierilor este 22 martie, pe site-ul www.semimaraton.ro.
La ediţia din acest an, organizatorii aşteaptă peste 1200 de participanţi, fete şi băieţi, după care le ediţiile precedente s-a înregistrat o participare crescătoare.
Concomitent, Asociația Cetatea Brașovului, a lansat programul ,,140 de bătăi pe minut”, care aduce în discuție o componentă importantă, dar neglijată a educației: deprinderea de a face mișcare, înțeleasă ca principiu esențial pentru atingerea unui nivel real și durabil de performanță.
Programul îi invită copii și tineri la ,,Semimaratonul Brașov”, oferind primilor 300 de participanți, cu vârste cuprinse între 12 și 20 de ani, o reducere de 67% la taxa de înscriere pentru cursa popular, de 4 km. În felul acesta, ei vor achita doar o taxă simbolică de 10 lei.
 
Dorin Duşa
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.