Ultima reprezentaţie acasă: Corona Braşov – ,,U”Cluj

Ultima reprezentaţie acasă: Corona Braşov – ,,U”Cluj

0 571

Sezonul regulat al Ligii Naţionale de handbal feminin se apropie de final. La sfârşitul acestei săptămâni se dispută partidele penultimei etape a campionatului, în cadrul căreia echipa braşoveană Corona înfruntă ,,U” Cluj. Va fi ultima reprezentaţie a ,,rulmentistelor” pe teren propriu, înainte de primele jocuri din play-off. Chiar dacă partida nu are o miză pentru braşovence, pentru că echipa este calificată în play-off de pe locul trei, Corona se gândeşte numai la victorie, după cum a precizat antrenorul Bogdan Burcea : ,,Fiind ultima etapă din acest sezon, pe teren propriu, ne dorim o victorie. Sigur, vom încerca precum etapa trecută, să dăm timp de joc fetelor, care au evoluat mai puţin şi sper să se ridice la înălţimea aşteptărilor. Este un joc pe care-l vom aborda la victorie, obligatoriu, chiar dacă echipa din Cluj joacă mai bine şi mai frumos decând a venit Carmen Amariei. Vom încerca să facem un joc spectaculos, care să-I bucure pe suporteri, cărora vreau să le mulţumesc pentru ataşamentul de care au dat dovadă, pe tot parcursul sezonului.”

Antrenorul Coronei s-a referit şi la problemele financiare cu care se confruntă echipa dar şi la posibilele mişcări din lot, la finalul acestui campionat : ,,Nu este prima oară când ne confruntăm cu astfel de probleme şi nu suntem singura echipă din ţară, care trece prin astfel de probleme. Anul trecut, am fost în aceeaşi situaţie şi lucrurile s-au reglat pe parcurs. Am convingerea că acelaşi lucru se va întâmpla şi de această dată.

Sper ca acest lot să fie, în proporţie de peste 90 la sută şi în viitoarea ediţie pentru a continua proiectul început acum doi ani. Cât priveşte venirile de jucătoare, vom încerca să fortificăm lotul iar pentru acesta suntem în discuţii cu jucătoarele respective”.

Partida Corona Braşov – ,,U”Cluj se va disputa duminică, de la ora 11,00, în sala sporturilor.

Dorin Duşa

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.