ULTIMA ORA Becali in fata judecatorilor

ULTIMA ORA
Becali in fata judecatorilor

0 54

In dura competitie pentru Presedintia Romaniei o seama de candidatii au fost pierduti fara ca startul pentru Campania electorala sa fi fost dat. Printre ultimele pierderi un Radu Duda sau Neti Meir abia au fost bagate in seama de catre romani. Astazi (vineri) insa apare un prim “abandon” de calibru: europarlamentarul Gigi Becali.
Gigi Becali a fost trimis in judecata pentru sechestrare de persoane, informeaza in marea lor majoritate agentiile de presa. Este cunoscutul Dosarul in care a fost arestat timp de doua saptamani, in prima parte a acestui an, pentru sechestrarea persoanelor care i-ar fi furat autoturismul Mercedes.
Reamintim ca Becali a fost eliberat din arest preventiv prin decizia Tribunalului Bucuresti din 16 aprilie, cu impunerea mai multor interdictii, inclusiv imposibilitatea parasirii capitalei.
La inceputul acestei saptamani (luni), la iesirea din Parchetul General, Gigi Becali a declarat ca nu a fost de acord sa citeasca Dosarul intocmit de procurori. In acelasi timp cu Becali, alte sase persoane au fost trimise in judecata.
Dincolo de acest Dosar se poate retine modul in care Traian Basescu reuseste sa mai scape de inca un candidat incomod la Presedintia Romaniei.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.