Ultima luna de achitare a pensiilor prin contul curent de la Bancpost

Ultima luna de achitare a pensiilor prin contul curent de la Bancpost

0 102

Casa Nationala de Pensii si Alte Drepturi de Asigurari Sociale doreste sa reaminteasca pensionarilor care beneficiaza de conturi curente de pensii deschise la Bancpost in baza vechii conventii ca banca va mai? efectua plata drepturilor prin aceste conturi curente numai in luna aprilie 2007.


In cazul in care pensionarii doresc sa ramana clienti ai bancii, au posibilitatea sa opteze pentru cont de card si sunt indrumati sa se adreseze filialor teritoriale ale SC Bancpost SA la care au deschis contul curent pentru pensii.


Pensionarii care nu mai doresc sa ramana clienti ai Bancpost au posibilitatea sa? opteze pentru una dintre urmatoarele variante:


Ø????? fie solicita serviciile uneia dintre celelalte banci partenere: CEC, BCR, BRD, Banca Transilvania, Procredit Banc, Banca Carpatica – situatie in care, dupa inchiderea conturilor deschise la Bancpost, trebuie sa informeze casa teritoriala de pensii in evidentele careia se afla;


Ø????? fie solicita plata drepturilor prin mandat postal – situatie in care, dupa inchiderea conturilor deschise la Bancpost, trebuie sa se adreseze casei teritoriale de pensii de domiciliu, prezentand o cerere in care sa mentioneze numarul dosarului de pensie, la care sa anexeze copia actului de identitate din care rezulta adresa domiciliului actual.


Pentru a evita eventualele aglomerari la sediul caselor teritoriale de pensii, CNPAS insista asupra faptului ca aceasta procedura ii vizeaza doar pe acei pensionari care si-au deschis conturi curente de pensie la SC Bancpost SA in baza prevederilor vechii conventii si care nu si-au reglementat situatia pana la aceasta data.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.