Ultima lovitura a Basescului – destructurarea PDL !?

Ultima lovitura a Basescului –
destructurarea PDL !?

0 98
Discursul principal din plenul "Comitetului Central" al PDL, a fost, intr-un fel, de-a dreptul istoric. Nu l-a mai tinut nici "Nea Nicu-Voinicu", nici "Nea Rica-Traienica", ci … urmasa ELENEI !!
Cum care ?! Nici Lupeasca, nici Ceauseasca… Sarcina de viitoare presedinta la partid i-a fost repartizata de Nea Rica – era de asteptat – chiar Elenei Udrea, (ca aia mica era deja… insarcinata!).
Auziti nenorocire: "România a treversat în 2010 ÅŸi 2011 o stare de război!". De unde a tras "blonda cotrocenista" această concluzie aiuritoare? Din propria formulare: Guvernul Boc a guvernat în cea mai grea perioadă prin care a trecut România în ultimii 80 de ani”.
Adevarat, prin 1930 România a trecut printr-o perioadă grea. Evident, greu a fost si în timpul celui de-al doilea război mondial, ÅŸi chiar în 1940 cand s-au pierdut provincii importante din teritoriul naÅ£ional. Åži după război, când au venit tancurile Armatei RoÅŸii „eliberatoare”.
Ce poate fi mai rău pentru o Å£ară decât pierderea de teritorii ÅŸi o stare de război în care nu faci parte din tabăra învingătorului? Asta ar înÅ£elege un neofit, dacă s-ar lua după afirmaÅ£iile făcute de Elena Udrea. Åži pentru că tot vorbim de lucrurile trăsnite, spuse de Elena Udrea, să mai consemnăm o zicere: USL nu are susÅ£inere populară. A fost votat doar de 4 milioane ÅŸi ceva de oameni. Lumea nu a mai ieÅŸit la vot. Au fost doar 42%. Trebuie să-i aducem înapoi la noi pe cei care nu au ieÅŸit la vot. Aici,dincolo de trăsnaie, Elena Udrea dă dovadă că stă prost ÅŸi cu aritmetica. Păi iÎn 2008, când PDL a „câÅŸtigat” parlamentarele pentru că a avut 3 mandate în plus faţă de PSD, prezenÅ£a la urne de fost de numai 39% !!. Deci cu 3% mai puÅ£in decât în decembrie 2012 !
O altă mare gogomanie marca „Udrea”:Referendumul trebuia să ne ajute să creÅŸtem (!!)." Referendumul a pus PDL în poziÅ£ia de singur partid european din România (?? – subl.aut.). Am avut o ocazie extraordinară să vorbim ca partid, sigur, prin cei care au fost pe scenă, prin cei care nu au fost pe scenă, prin toÅ£i cei de aici din sală, prin toÅ£i de acasă, despre faptul că respectăm, principii, credem în statul de drept, credem în independenÅ£a justiÅ£iei. (…) A fost o ÅŸansă extraordinară pentru PDL de a creÅŸte”. O astfel de declaraÅ£ie pare că este dată de cineva, care nu s-a aflat în România, nici măcar în Europa în perioada campaniei pentru referendum.
Cum să crească PDL dacă a boicotat referendumul? Cum să crească PDL când în campanie s-au aflat doar cei din afara partidului plus TRU – mai mult pe post de Figaro, ÅŸi Monica Macovei cu texte ÅŸi reclamaÅ£ii nevrotice, care frizau penibilul? Cum să crească PDL când oamenii apropiaÅ£i partidului vorbeau de lovituri de stat inexistente, de poveÅŸti privind iminenÅ£a unui război civilt ÅŸi alte aberaÅ£ii?
Åži, în final, cum să crească PDL când a făcut zid în faÅ£a unui Traian Băsescu detestatde o uriaşă masă populară?(Sursa:Cotidianul.ro)
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.