Ultima etapa a concursului de fotografie HAI LA TARA

Ultima etapa a concursului de fotografie HAI LA TARA

0 232

Eco Club Montan “Carol Lehmann” Brasov (ECOL) – in parteneriat cu Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Brasov, anunta inceperea inscrierilor la cea de-a patra si ULTIMA ETAPA a proiectului “HAI LA TARA! Traditia anotimpurilor”.
Tabara de creatie fotografica dedicata toamnei se va desfasura in localitatea pitoreasca Vama Buzaului (jude?ul Brasov), in perioada 24-26 octombrie 2008, si va reuni 10 tineri pasionati de fotografie. Termenul limita de inscriere este 19 octombrie 2008.
“HAI LA TARA! Traditia anotimpurilor” este un proiect amplu, structurat pe 4 etape, care urmareste descoperirea traditiilor, a oamenilor inediti, a naturii si a locurilor pure din mediul rural, prin intermediul artei fotografice.
Conditiile generale de participare si regulamentul pot fi accesate pe site-ul proiectului: www.hailatara.ro/regulament.html.
Pentru alte informatii referitoare la “HAI LA TARA! Traditia anotimpurilor” acceseaza site-ul aferent evenimentului: www.hailatara.ro

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.