Uite popa, nu e popa. Unde-l mai cautam?

Uite popa, nu e popa. Unde-l mai cautam?

0 77

?


Pe chestia ca nu i-a iesit pasienta cu , de acum, vestita mapa a Noricai Nicolai, Basescu mai incearca o cacealma, bagand, prin interpusi loiali lui, fitile cu verificari la CNSAS, chestie care, in alte cazuri, i-a fost de folos.


Nu imi dau seama daca mintea lui bolnava se comporta ca la mahala, printre fraieri si inculti sau necunoscatori, sau sfatuitorii sai sunt niste tantalai patentati. Caci declansarea razboiului mapelor dintr-un orgoliu maladiv nu face bine nimanui.


CNSAS-ul respinge o noua verificare – din punctual lui de vedere – deoarece Norica Nicolai a mai fost verificata in 2004, in 2006, in 2007, ultima verificare confirmand decizia din 2006, cea care o absolva pe candidata de colaborare cu organele de represiune.


Ca dosare colaterale ar putea scoate la iveala ceva disfunctiuni in activitatea de jurist a Noricai Nicolai, din punct de vedere moral, ?ramane de vazut in viitor, pe moment neexistand decat rizibilele acuzatii din mapa.


In schimb preferata basesciana are, cum am mai scris, ceva mai multe pete pe blana robei.


Oare ce santaje reciproce se mai pun la cale, prin acte mai mult sau mai putin reale – falsuri se pot fabrica intr-o veselie – pentru ca acest razboi sa ia sfarsit. Si ce dedesubturi in lupta politica pentru suprematie l-or fi determinand pe Basescu sa nu o accepte sub nicio forma pe Norica Nicolai?


Aproape ca imi doresc sa o vad pe candidata Nicolai instalata la sefia Justitiei, doar ca sa vedem ce mizerii mai ies la iveala. Caci, daca este sa se scormone cum trebuie si cu nadejde, nu vad vreun actual politician curat, din multe puncte de vedere. Si poate astfel se va mai matura ograda.? ????


Si ma mai mira intarzierea sesizarii Curtii Constitutionale, cea care ar rezolva, in foarte scurt timp, criza care ne blameaza – pe noi, ca popor, caci noi ne-am ales presedintele cel cu multe cotite – in fata lumii care se respecta.


Sa speram ca zilele acestea vom vedea si unde era ascuns popa.


?


Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.