Uite cine il plange pe Traian Basescu

Uite cine il plange pe Traian Basescu

0 146


Una dintre cele mai suparate persoane pentru suspendarea presedintelui Traian Basescu, este senatorul ex-PSD actualmente membru al Uniunii Populare Social Crestine (UPSC), Ioan Talpes.


Fost om de casa al ex-presedintelui Ion Iliescu si fost Director al Servicului de Informa?ii Externe, cu rang de ministru, Talpes, imediat dupa instalarea la Cotroceni a lui Traian Basescu i-a facut acestuia o vizita la Palatul Cotroceni. Geanta presupusa a fi plina cu dosare, pe care a puratat-o in ziua vizitei, a facut multa valva. S-a vorbit despre faptul ca fostul director SIE i-ar fi propus lui Basescu un anumit tip de colaborare. Ca aceasta colaborare s-a materializat sau nu stim precis, dar dupa zelul cu care Talpes il jeleste pe presedintele suspendat am putea zice ca da.


Senatorul califica decizia Parlamentului drept lovitura de stat si a anuntat ca, in semn de protest, pana la referendum, nu va mai lua parte la sedintele Senatului. De asemenea Ioan Talpes cere cere electoratului UPSC sa se prezinte la referendumul de pe 19 mai si sa voteze impotriva suspendarii lui Traian Basescu.


Bianca Sorescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.