Uitati de Iohannis si Dancila! Bilderbergii ne-au decis soarta

Uitati de Iohannis si Dancila! Bilderbergii ne-au decis soarta

0 472

Lasati deoparte, pentru cateva clipe, bataliile politice interne, care oricum nu trezesc vreun interes dincolo de aceste granite, si cititi ce s-a mai discutat la Montreaux, in Elvetia, acolo unde si-au dat intalnire cei mai importanti oameni ai planetei.
Iar cand lipim eticheta asta, nu avem in vedere lideri de state ca Trump si Putin, nicidecum, ci magnati periculosi, bancheri fara scrupule, puternici moguli media si invitatii lor.
Cu totii formeaza elita, iar crema conduce organizatia care da ora exacta in lume – Grupul Bilderberg tocmai ne-a decis soarta, asa ca uitati de Iohannis si Dancila, niste razboinici ambitiosi de colivie!

nadella schmidt karp bilderberg Uitati de Iohannis si Dancila! Bilderbergii ne au decis soarta
De la stanga la dreapta: Satya Nadella – CEO Microsoft, Eric Schmidt – CEO Google si Alex Karp, CEO Palantir, la Cnferinta Bilderberg

In anii ’50, dupa ce a pus umarul la crearea Grupului Bilderberg, Printul Bernhard al Tarilor de Jos, unul dintre co-fondatori, afirma: „Bilderberg urmareste evitarea unor caderi economice severe, cum a fost Marea Depresiune. Un asemenea tel poate fi atins doar daca lideri influenti si responsabili vor administra evenimentele globale din spatele posturii lor publice”.
Este clar ca Noua Ordine Mondiala nu mai tine de domeniul teoriei conspiratiei. De altfel, la Montreaux, chiar „bilderbergii” si-au trecut pe ordinea de zi discutii despre noua ordine strategica, iar pentru asta l-au invitat la intalnire si pe Mike Pompeo, consilierul presedintelui SUA pe probleme de politica externa.
Se asteapta in curand un mesaj puternic care va „lovi” intreg Orientul Mijlociu: „Proiectul secolului” este, de fapt, o miscare politico-militara prin care se urmareste anihilarea totala a Palestinei!

Isarescu, ignorat
Degeaba si-a construit in Romania o fortareata inexpugnabila, ca in afara tarii nu mai are niciun fel de sustinere. Asa cum a anuntat National, guvernatorul BNR nu a fost invitat la reuniunea din acest an a Grupului Bilderberg, semn ca elita planetei l-a lasat din brate pe Manole.
Altadata o prezenta constanta la aceste evenimente, Isarescu a ajuns sa se informeze despre ce s-a discutat la Montreaux din buletinul informativ postat pe pagina online a grupului (bilderbergmeetings.org).

bilderberg2 Uitati de Iohannis si Dancila! Bilderbergii ne au decis soarta
Montreux Palace, locul unde s-a decis soarta lumii

In schimb, au fost chemati in Elvetia alti lideri de opinie si politicieni din Est, printre care Jolanta Pienkowska (o jurnalista poloneza angajata a unei televiziuni cu finantare americana), Radoslaw Sikorski (ex-ministru de Externe al Poloniei), Rafal Trzaskowski, primarul Varsoviei, si Juri Ratas, premierul Estoniei.
Se asteapta ca Polonia sa urmeze calea Romaniei, prin formarea unei noi forte politice progresisto-globaliste, care la viitoarele alegeri generale (vara lui 2020) sa „smulga” tara din ghearele euroscepticilor nationalisti de la „Lege si Justitie” (PiS).

Au ales noul cancelar al Germaniei
Zice-se ca elitele se intalnesc an de an in Elvetia si ca sa verifice vocatiile noilor „cadre” impuse in fruntea statelor (sau a unor institutii publice) unde Grupul Bilderberg are interese.
Iata de ce, scrie Daily Mail, cel mai asteptat moment la Montreaux a fost prezentarea Annegretei Kramp-Karrenbauer, liderul partidului CDU, cea care a fost aleasa sa devina noul cancelar al Germaniei!
Pana de curand, insasi Angela Merkel o vedea pe Kramp-Karrenbauer succesoarea sa la Berlin, dar in ultima vreme intre cele doua s-a produs o falie.

pompeo la intalnirea bilderberg Uitati de Iohannis si Dancila! Bilderbergii ne au decis soarta
Mike Pompeo a descins la intalnirea Bilderbergilor

Daily Mail scrie ca, prin mana intinsa si sprijinul oferit, Grupul Bilderberg transmite un semnal puternic, anume ca Annegreta Kramp-Karrenbauer trebuie sa fie viitorul cancelar al Germaniei si asta indiferent de optiunea Angelei Merkel, aflata oricum pe ultima suta de metri a carierei politice.
Reamintim ca istoria recenta a Germaniei a mai cunoscut o situatie similara, cu Helmut Schmidt devenind cancelar in 1974, la un an distanta dupa ce fusese invitat si prezentat membrilor Grupului Bilderberg.

Ei sunt elita
Sa cunoastem o mica parte din elita care conduce, de fapt, Grupul Bilderberg.
* Mathias Döpfner este directorul executiv al gigantului Axel Springer (detine publicatiile Die Welt, Bild, Business Insider etc),
* John Micklethwait (proprietarul agentiei Bloomberg),
* Zanny Minton Beddoes (proprietarul revistei The Economist),
* Lilli Gruber (seful televiziunii La7),
* Thomas Leysen (controleaza grupul bancar KBC si compania Mediahuis, care dicteaza tot in mass-media din Belgia si Olanda).

Asadar, „bilderbergii” controleaza tot ce apare in presa, fiecare informatie oferita cititorului; dupa aceste noutati, parca si fenomenul „fake news” capata alte intelesuri, nu-i asa?!

Din nucleul „dur” al Grupului, sa-i reamintim pe Harry Kissinger, Jose Manuel Barroso (fostul sef al Comisiei Europene este in prezent presedintele Gold­man Sachs), Mark Carney (guvernatorul Bancii Angliei), Mark Tucker (presedintele colosului bancar HSBC), Ana Botin (director executiv la Banca Santander), Paul Achleitner (controleaza Deu­tsche Bank si este trezorierul Comitetului de conducere al Grupului Bilderberg). https://www.national.ro

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.