Uitam ca si in fata mortii, exista oameni curajosi!

Uitam ca si in fata mortii, exista oameni curajosi!

0 306

Charlotte Eades, un cunoscut vlogger (persoană care are un canal pe platforma YouTube, n.r.), obişnuia să publice clipuri video în care vorbea deschis despre lupta sa cu cancerul la creier, după ce a fost diagnosticată cu această maladie la vârsta de 16 ani. Adolescenta a decedat, joia trecuta, la vârsta de 19 ani, după trei ani de luptă cu un cancer cerebral care nu a putut fi tratat, după cum relatează publicaţia britanică The Guardian. Anunţul privind decesul tinerei a fost făcut de părinţii săi, prin intermediul unui mesaj video publicat pe canalul său de pe platforma YouTube…
Aceasta îşi poreclise tumoarea „Terminator” şi obişnuia să vorbească sincer despre efectele secundare ale tratamentelor urmate, între care s-au numărat pierderea părului şi slăbirea auzului şi a vederii.Charlotte EadesTânăra spera ca prin această atitudine să stimuleze discuţiile deschise despre cancer. „Sunt aici pentru a le arăta tuturor că oamenii sunt frumoşi. Îmi doresc să fiu o sursă de inspiraţie pentru toată lumea”, spunea tânăra într-o descriere publicată pe canalul său de YouTube.
Tânăra a fost diagnosticată cu o formă rară de cancer la creier în iulie 2013 şi a început să publice clipuri video pe YouTube despre drama prin care trecea. În aceste clipuri, tânăra a vorbit deschis despre tratamentele dureroase la care a fost supusă, inclusiv radioterapie şi chimioterapie timp de cinci zile pe săptămână. Si tot impul cu speranta ca va invinge!

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.