UEFA loveste in Dinamo si Rapid

UEFA loveste in Dinamo si Rapid

0 103
Dumitru Dragomir, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, a comentat decizia UEFA privind excluderea Rapidului și a lui Dinamo din cupele europene.
"Rapid are o suma mica de plata, o sa faca in asa fel ca sa achite. Pentru un club nu e o suma mare. Datoriile la stat si datoriile pe plan extern sunt separate. Nu-i intereseaza pe cei de la UEFA ce e pe plan intern.", a spus Dragomir la Digi Sport.
"La Dinamo nu cred ca se ajunge la insolventa. Domnul Badea m-a asigurat ca nu va fi insolventa. Si ca va continua cu Ionut Negoita alaturi", a mai spus Dragomir.
Dinamo si Rapid au primit o veste teribila din partea UEFA. Forul european a hotaratt sa excluda cele doua cluburi romanesti din competitiile internationale pentru urmatorii trei ani.
Corpul de control financiar al UEFA a exclus sase cluburi din competitiile pe care organizeaza. Pe lista neagra se afla Dinamo si Rapid, care nu vor avea drept de joc in Europa pentru urmatorii trei ani.  Suspendarea este in vigoare pentru sezoanele 2013/14, 2014/15 si 2015/16. Pentru a scapa de aceasta suspendare, cluburile trebuie sa demonstreze pana la data de 31 martie ca si-au platit datoriile.
 
Cristinel Stavaru
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.