Udrea si sistemul de informare in turism

Udrea si sistemul de informare in turism

0 148

Elena Udrea a patit rusinea sa se incurce in propriul sistem de informare. Acest lucru s-a petrecut duminica, la Sinaia, unde madama a petrecut de ziua mondiala a turismului, ca o asemenea zi nu putea sa o petreaca prin salbaticiile din Strofoleasa de Munte, unde nu-i curent decat daca deschizi usi si geamuri si unde nu gaseste picior de admirator, ca sa poata fauri planuri asupra viitorului in turismul romanesc.
Si iata ca astfel ministrul Turismului, Elena Udrea, a invatat duminica sa foloseasca un ghid de informare turistica din Sinaia. Sistemul in care si-a prins nasul fusese implemetat acolo chiar de ministerul pe care il conduce blonda amica basesciana si a fost inventat pentru a-i lamuri pe turisti, dar a incurcat-o, in schimb, chiar pe sefa de la Turism. Noroc cu un sepepist mai tinerel si care inca o mai admira, in ciuda interdictiei de la Cotroceni. Acesta a tras-o tocmai la timp ca sa nu-si prinda si urechile.
Si daca tot nu s-a descurcat cu ghidul de informare turistica, Elena Udrea s-a prins in joc alaturi de cercetasii Romaniei. Ce o mai fi avand de cercetat nu pricep, la cate alifii si-a tras pe ea.

De Ziua mondiala a turismului, Elena Udrea a primit si un cadou special: un buchet de flori, chiar de la mama ei, care se afla intamplator in vacanta la Sinaia. Tzoc-tzoc, tzoc-tzoc, lume, poze, madre mia, chiquita mia, telenovela unei intalniri intamplatoare pe mijloc de „bulivard”!
Si astfel s-a dovedit ca planurile Elenei Udrea pentru dezvoltarea turismului romanesc sunt multe, dar si cu putinul pus in practica, adica imbunatatirea sistemului dedicat turistilor, ar trebui lucrat mai temeinic si cu prioritate, pana la realizarea maretelor ctitorii.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.