Udrea: Ridzi sa demisioneze!

Udrea: Ridzi sa demisioneze!

0 117

Elena Udrea, a declarat, sambata, pentru cotidianul „Gandul”, ca poate fi „o solutie buna” pentru partid ca Monica Iacob-Ridzi sa demisioneze, punand capat speculatiilor care se fac pe seama dosarului in care este implicata. „Poate fi o solutie, Monica Iacob-Ridzi sa aleaga sa demisioneze si sa puna astfel stop speculatiilor care se fac pe seama acestui dosar si comparatiilor care se fac intre ea si cazul Adrian Nastase, spre exemplu. Si poate fi o solutie buna si pentru partid, pentru ca, iarasi, a dat nastere la tot felul de critici la adresa partidului”, a declarat presedintele PDL Bucuresti.
In schimb, Udrea a respins categoric dorinta Monicai Macovei de excludere automata din partid a oricarui pedelist „beneficiar” al vreunei suspiciuni de coruptie.
„Pai, atunci as da exemplul suspiciunii care s-a creat chiar legat de doamna Macovei cand era ministru al Justitiei, aceea privind casa parintilor ei. Un lucru clar nedrept fata de doamna Macovei, pentru ca eu nu cred ca dansa avea vreo implicatie, dar speculatiile s-au facut, suspiciunile, sa zicem, existau,” a spus ministrul.
„Dar cand exista implicarea institutiilor statului, cele care au atributii, Parchet, instanta judecatoreasca, atunci e mai mult decat o suspiciune si poti sa spui ca pentru imaginea unui partid, ca si pentru imaginea ta ca politician, trebuie sa faci un pas in spate”, a conchis Udrea.

Apropo de Monica Macovei care propune, intr-o postare pe blog, ca votul in cazul Monicai Iacob Ridzi sa fie reluat de plenul Camerei Deputatilor, daca este posibil, apreciind totodata ca aceasta ar trebui exclusa din partid, iar cei vinovati de blocarea anchetei Directiei Nationale Anticoruptie sa fie sanctionati.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.