Udrea a sosit. Vine și Ghiță! Ce urmează?

Udrea a sosit. Vine și Ghiță! Ce urmează?

0 93

Este tot mai clar, odată cu alegerile europarlamentare și după aarestarea lui Dragnea, că asistăm la o operațiune minuțioasă și bine pusă la punct, dar din afara României, pentru resetarea realității politice de la noi!

Udrea a sosit. Cica urmeaza Ghita pentru ca „soarta României s-a schimbat încă din momentul în care Udrea și Ghiță au furnizat ”muniția” folosită pentru a fi spulberate ultimele elemente naționaliste, indiferent de tabăra politică sau a serviciilor în care se află și care se opun planului de ”globalizare ” totală a țării noastre.
Iar graba cu care s-a trecut la ”next level” al proiectului poate fi explicată în primul rând prin succesul repurtat de aceiași strategi prin ”marea coabitare” de la Chișinău, acolo unde soarta Republicii Moldova a fost deciză de marii actori internaționali!
Un astfel de scenariu se încearcă acum să fie repetat și la nivelul României, astfel încât alegerile prezidențiale din noiembrie să fie doar o simplă formalitate.
Variantă de lucru legendată tot mai mult de ”externalizarea” liderilor politici tot mai puternic promovați la nivel național și internațional.

sebi ghita CAPPP Vine și Ghiță!

* * *

Gata, se fac ultimele pregătiri pentru revenirea în România a ”fugarului” Sebastian Ghiță! Ceea ce dovedește odată în plus că, așa după cum dezvăluiam cu ceva vreme în urmă, informațiile lui Ghiță au fost exploatate la maxim, astfel că ”deal”-ul final s-a dovedit avantajos pentru toți cei implicați… Iar acesta a obținut ”garanții solide” pentru a se putea întoarce în țară. Mai ales că la Belgrad fostul ”băiat răsfățat” al sistemului românesc a fost protejatul serviciilor străine! Iar cum decizia lui Sebastian Ghiță vine practic la pachet cu întoarcerea în România a celeilalte ”fugare” celebre a sistemului este clar că asistăm la o operațiune minuțioasă și bine pusă la punct, dar din afara României, pentru resetarea realității politice de la noi.

După cum susțin sursele noastre, deja soarta României s-a schimbat încă din momentul în care Udrea și Ghiță au furnizat ”muniția” folosită pentru a fi spulberate ultimele elemente naționaliste, indiferent de tabăra politică sau a serviciilor în care se află și care se opun planului de ”globalizare ” totală a țării noastre. Iar graba cu care s-a trecut la ”next level” al proiectului poate fi explicată în primul rând prin succesul repurtat de aceiași strategi prin ”marea coabitare” de la Chișinău, acolo unde soarta Republicii Moldova a fost deciză de marii actori internaționali! Iar un astfel de scenariu se încearcă acum să fie repetat și la nivelul României, astfel încât alegerile prezidențiale din noiembrie să fie doar o simplă formalitate. Variantă de lucru legendată tot mai mult de ”externalizarea” liderilor politici tot mai puternic promovați la nivel național și internațional.

02 03 5 Vine și Ghiță!

Dreapta deja ”geme” de ”stranieri”,
După ”neamțul” Klaus Werner Iohannis, Dacian Cioloș nu se mai ferește acum să se afișeze drept ”consort” al franțuzoaicei Valerie Villemin și noul ”om de paie” al lui Emmanuel Macron în Parlamentul European. Iar dacă dreapta deja ”geme” de ”stranieri”, situația nu stă mai pe roze nici pe stânga eșichierului politic, acolo unde primul candidat asumat la prezidențiale este Ramona Ioana Bruynseels, căsătorită cu bancherul american Dominic Bruynseels. Iar noul ministru al Justiției, puternic susținut pentru a prelua acest post cheie din Guvern este Ana Birchall, soțul acesteia fiind anglo-americanul Martyn Birchall.
Astfel că, în această perioadă, pentru a se închide total cercul liderilor puternic racordați direct la interesele ”aliaților” externi ai României se fac presiuni tot mai puternice asupra Vioricăi Dăncilă pentru desemnarea drept candidat al PSD-ului la prezidențiale a unui ”globalist”; Acesta nu trebuie să prezinte niciun pericol din punct de vedere al ”alterării etnice” a celor care par deja să-și fi împărțit sferele de influență. Asupra unei Românii în care există șanse foarte mari ca niciun român sadea să nu mai ”pupe” vreo funcție cheie în statul român, din care să poată să combată apoi planul de ”moldovenizare” al țării…

aa 03 Vine și Ghiță!

Au bătut palma!
Pe 30 octombrie 2018 titram ”Udrea, martor protejat al FBI”, dezvăluind în exclusivitate demararea operațiunilor de ”legendare” a fostei ”Blonde de la Cotroceni”. Și uite că, după trecătorul episod al reținerii Elenei Udrea, parcă pentru a se demonstra astfel prea fățiș că la mijloc nu este vorba de niciun ”blat”, femeia care dacă ”strănută” o dată ”răcește” instant jumătate din clasa politică, dar și din serviciile secrete românești s-a întors în țară. Riscând totul! Odatrp cu acest pas s-a renunțat astfel ”inexplicabil” la procedurile legale de obținere a azilului în Costa Rica, acestea fiind de acum stopate automat.
Și atunci de ce să fi făcut Elena Udrea un asemenea pas ”sinucigaș”? Doar ca să-și boteze fetița în România, când putea merge oriunde în Europa și alege o biserică ortodoxă de acolo? Sau pentru a lupta din interior cu statul paralel, când acesta s-a dovedit deja un ”balaur” imposibil de răpus, din moment ce dacă îi tai chiar și un ”cap” ca Florian Coldea, răsar altele în loc imediat? Nu! Udrea s-a întors în România doar pentru că a primit asigurări ferme – și în niciun caz de la vreo autoritate a statului român!- că o poate face! Mai ales că singura condiție pusă de aceasta pare să fi fost, după cum reiese din informațiile intrate în posesia noastră ca, după un greu de evitat ”stagiu – paravan” al efectuării unui procent ”îndreptat spre minim” de pedeapsă să-și poată crește fetița în liniște. Și la adăpost de orice apăsări financiare, cel puțin dacă informațiile din raportul pe care l-am dezvăluit recent cu privire la ”acționariatul din umbră” al unei importante firme de taximetrie au rămas de actualitate…

02aa 03 Vine și Ghiță!

Coabitare mondială UE-SUA-Rusia – după dreapta, vine stânga!
Asigurări solide, la fel cum a primit de altfel și Sebastian Ghiță, cel care tocmai se pregătește să revină la rândul său în țară! Ceea ce anunță un șoc extrem care va fi aplicat țării noastre în vederea asigurării unor alegeri prezidențiale ”procedurizate” pentru luna noiembrie.
Pentru că dacă informațiile lui Udrea de pe dreapta sistemului și cel ale lui Ghiță de pe flancul stâng al serviciilor au ajuns la unii și aceiași beneficiari, atunci chiar că niciun lider român nu ar mai putea rezista ”strânsorii” din această ”menghină” internațională.
Iar dacă mulți au încercat să bagatelizeze, în ultima vreme, posibilele mărturii ale lui Ghiță, uite că, totuși, ”spovedania” internațională a fostului miliardar al sistemului s-a dovedit nu doar una credibilă, dar și extrem de ofertantă, din moment ce acestuia i s-a dat deja ”verde” să revină în țară. Un semnal mai mult decât clar, de fapt un ultim avertisment pentru cei care s-ar mai opune ”unidirecționării” alegerilor prezidențiale că, așa cum a ”ciripit” la Belgrad, Ghiță o poate face acum oricând și la București. Ceea ce deja reprezintă o presiune în plus pentru cei care de-abia acum conștientizează ce ”catacșlisme” informative au putut produce pierderile de ”pe radarul” structurilor contrainformative românești a unor ”ținte” precum Elena Udrea și Sebastian Ghiță!

aad 03 1 Vine și Ghiță!

Dacă pe acest ”front” războiul pare deja pierdut, cel puțin atâta vreme cât serviciile străine au putut ”stoarce” în voie ”lămâile” informative Udrea și Ghiță, uite că și pe plan politic se fac pași uriași în spate.
Pentru ca noua coabitare mondială UE-SUA-Rusia să mai bifeze încă un experiment fericit după cel de la Chișinău este imperios necesar ca Viorica Dăncilă să meargă pe o ”mână moartă” la viitorul Congres pentru desemnarea viitorului candidat la prezidențiale. Și de-abia atunci strategii care au reușit să-l convingă pe Iohannis să nu mai forțeze ”ejectarea” Vioricăi Dăncilă de la Palatul Victoria și pe pesediști și judecătorii Curții Constituționale să mimeze verificarea legitimității așa-numitului ”Referendum pentru justiție” vor putea striga descătușați ”alea jacta est”! Iar dacă exploatarea lui Ghiță a fost una preponderent ruso-americană, ca și ”compromisul de la Chișinău” de altfel, de ce nu s-ar putea extinde acest experiment și la ”next level”…? Asta chiar dacă astfel, în ecuație, i-ar mai trebui făcut loc și BND-ului german…

www.national.ro

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.