UDMR se degradeaza ca tinuta, atitudine,

UDMR se degradeaza ca tinuta, atitudine,

0 54

Crin Antonescu: UDMR se degradeaza ca tinuta, atitudine, comportament, in perioada de convietuire cu PDL
„UDMR, din pacate, in perioada asta de convietuire cu PDL, se degradeaza ca tinuta, ca atitudine si comportament” a declarat, marti, Crin Antonescu, in cadrul unei conferinte de presa la Bistrita, informeaza Mediafax.
Presedintele PNL a adaugat ca „pretuieste” multi oameni politici din UDMR, pe care a incercat sa sa ii inteleaga de-a lungul carierei sale politice.
„Eu am pretuit si pretuiesc in continuare multi oameni politici din UDMR si capacitatea acestei formatiuni de a-si apara interesele. Am trait si am incercat sa inteleg, ca majoritar, in anii ’90, faptul ca minoritatea maghiara trebuia sa-si apere niste drepturi. Am fost noi, liberalii, chiar si cei din PSD, partide care, atunci cand am fost la guvernare, am sustinut ca aceste drepturi sa fie asezate, largite si cred ca am castigat impreuna macar faptul ca s-au depasit anumite spaime, s-au evitat anumite tensiuni etc. UDMR, din pacate, in perioada asta de convietuire cu PDL, se degradeaza ca tinuta, ca atitudine si comportament”, a declarat Crin Antonescu.

Antonescu a mai adaugat faptul ca partidul pe care il conduce nu a culpabilizat niciodata decizia UDMR de a intra la guvernare cu PDL.
„Noi nu am culpabilizat, in 2009, UDMR ca a mers la guvernare cu PDL. Mai bine de doi ani de atunci incoace, noi am criticat mereu, chiar virulent, PDL si emanatia lui urat mirositoare care e UNPR, dar nu UDMR, fata de care am avut o intelegere legata de nevoia lor de a fi la guvernare in fata comunitatii maghiare.”

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.