UDMR se comportă ca o damă de consumație: mai cere „ceva” pentru...

UDMR se comportă ca o damă de consumație: mai cere „ceva” pentru presupuse servicii …

2 231

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, declara public si fara jena  că „Uniunea maghiarilor a decis să voteze moţiunea de cenzură impotriva PSD, pentru că vrea să sancţioneze „incapacitatea administrativă şi politică a Guvernului în cazul Valea Uzului”.

Vedeti? Daca in probleme etnice nu stai drepti in fața lor si nu este cum vor ei, dacă Asociatia pentru Cultul Eroilor, (care a fost  inființata cu aprobarea Reginei Maria!)  la Valea Uzului Asociatia doar si-a facut datoria fatza de eroii cazuti, (romani, maghinari, germani, austrieci, rusi, italieni) – disparuti in cele doua razboaie mondiale, reuniți ăn PACEA VEȘNICĂ, intr-un cimitir international !.
UDMR au confiscat un cimitir de aproape un secol socotind că, dacă „locatia” s-a nimerit sa cada la inființarea judetelor în jud. Harghita (aspect controversat, băcăoanii spun că locația este în județul lor), atunci cimitirul este al maghiarilor… 
Altfel spus, au reinventat un fel de graniță(!!) de Est a fostului regat Austro-ungar!
Vedeti pana unde s-a ajuns cu situarea permanenta in defensiva a guvernantilor (indiferent de partid), speriati cu …votul dat „celorlalti” ; iată  cum tot cresc  pretentiilor UDMR !?

Kelemen Hunor a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că Uniunea va avea o contribuţie la textul moţiunii de cenzură primit de la reprezentanţii PNL.
Am văzut textul, mi l-au trimis colegii din PNL, am avut nişte sugestii. Am avut, marţi, o întâlnire cu ei şi dacă lucrurile nu se vor schimba atunci înseamnă că vom avea şi noi o contribuţie la acel text al moţiunii.
Dacă rămâne aşa, atunci vom semna şi textul moţiunii şi vom vota moţiunea de cenzură săptămâna viitoare.
Decizia formală nu am luat-o, o vom lua prin vot în grupurile parlamentare reunite ale UDMR, înainte de moţiune, dar în principiu asta rămâne recomandarea mea, de a sancţiona, politic, prin vot, Guvernul. 
Aici a contat ceea ce s-a întâmplat zilele trecute şi, mai ales, joia trecută, când am văzut incapacitatea administrativă şi politică a Guvernului de a opri anunte manifestaţii şi prezenţe în Valea Uzului. Este o sancţiune din partea noastră spre Guvern”, a spus șantazistul Kelemen.
Așa este, ultimul punct (5) este redactactat de cei de la UDMR. Problema principală dar și principială dacă mai sunt români în rândurile Opoziției parlamentare. Se pare că NU, atâta timp cât au semnat alături de Orban documentul fără să clipească.

COMENTARII

  • Titlul articolului este jignitor la adresa maghiarilor!
   Ar fi bine,autorii, sa va cereti scuze!
   Cum sa ziceti aia despre o organizatie politica legala,cu aceleasi drepturi
   ca si una romana?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.