UDMR introduce sanctiuni pentru rezultate slabe!!!

UDMR introduce sanctiuni pentru rezultate slabe!!!

0 85
Conducerea UDMR pregăteÅŸte câteva modificări în Statut pentru Congresul care va avea loc în 25 mai, spre exemplu, introduce schimbarea ÅŸefului de organizaÅ£ie pentru rezultate proaste la alegeri, reduce numărul de platforme ale Uniunii ÅŸi înfiinÅ£ează pentru prima dată o singură organizaÅ£ie a "tuturor femeilor vrednice" din UDMR, a anunÅ£at vineri, la Sibiu, vicepreÅŸedintele politic Laszlo Borbely.
"Avem acum vreo nouă platforme de diferite orientaÅ£ii, vom avea mai puÅ£ine platforme pentru că ideologic, ar trebui să vedem în cadrul UDMR-ului care nu e partid politic, ideologic să avem aceste platforme interne. (…) Sunt diferite platforme, egalitate de ÅŸanse, suntem întârziaÅ£i, vom forma organizaÅ£ia femeilor din UDMR. platformele să fie ideologice. Avem platformă liberală, social-democrată, creÅŸtin-democrată, suntem membri ai PPE-ului, verzii care sunt foarte importanÅ£i, sunt o platformă separată", a arătat Borbely. Acesta a anunÅ£at că vor fi demiÅŸi ÅŸefii de organizaÅ£ii UDMR, dacă aceÅŸtia nu vor obÅ£ine rezultatele aÅŸteptate la viitoarele alegeri, reglementare ce va fi introdusă în 25 mai la Congres.
"Va fi o modificare în sensul în care dacă nu reuÅŸeÅŸti să obÅ£ii rezultate bune la alegeri, automat trebuie să schimbi conducerea filialei judeÅ£ene", a explicat vicepreÅŸedintele politic al UDMR. Regionalizarea, fondurile europene, dar ÅŸi modificarea ConstituÅ£iei, acestea vor fi alte subiecte care vor fi dezbătute pe larg, la Congresul UDMR din 25 mai de la Miercurea Ciuc.
"Vom avea mai multe documente programatice ale UDMR-ului la Congres, care Å£in ÅŸi de regionalizare, punctul nostru de vedere, ÅŸi de economie ÅŸi de fondurile UE ÅŸi de alte probleme din ConstituÅ£ie, în care să ÅŸtie toată lumea, care e punctul de vedere al maghiarimii din România", a explicat Borbely. Modificările din Statutul UDMR vor fi discutate ÅŸi sâmbătă la Sibiu în cadrul Consiliul ReprezentanÅ£ilor Unionali, reuniÅ£i sub conducerea liderului Uniunii, Kelemen Hunor.
Iata cum noile modificările din Statutul UDMR face ca aceasta "asociatie" sa semene tot mai mult cu un partid politic. Pe cand oficializarea la Tribunalul Bucuresti?
 
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.