UDMR – Scandalul Botis o pata pe Guvernul Boc!

UDMR – Scandalul Botis o pata pe Guvernul Boc!

0 101

Imaginea Cabinetului Boc este afectata de scandalul in care a fost implicat ministrul Muncii, Ioan Botis, a declarat la RFI ministrul Culturii, Kelemen Hunor. Presedintele UDMR a spus ca apreciaza demisia lui Botis si a cerut PDL sa gaseasca „cea mai buna solutie, indiferent de disputele interne, inainte de alegeri
Kelemen Hunor a afirmat ca demisia lui Ioan Botis este un gest rar in Romania: „Este un gest de onoare si un gest de normalitate. In Romania rar se intampla ca un ministru sau un alt demnitar sa aleaga o astfel de solutie, in cazul in care apare o problema de moralitate, nu de legalitate. E de salutat decizia ministrului Muncii, Ioan Botis”.
Presedintele UDMR a declarat ca imaginea Guvernului a fost afectata: „Un astfel de conflict de interese, daca se poate spune asa se amplifica foarte tare, mai ales in aceasta perioada si din acest punct de vedere eu cred ca imaginea Cabinetului a fost afectata, dar mai mult imaginea ministrului Botis. Sigur, o reactie prompta intr-o oarecare masura e capabila sa mai salveze cate ceva, dar nu putem nega ca a fost afectata imaginea Cabinetului”.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.