UDMR a reușit să treacă pragul la europarlamentare cu ajutorul județelor cu...

UDMR a reușit să treacă pragul la europarlamentare cu ajutorul județelor cu puțini maghiari spre …deloc!

1 188

Are loc o nouă diversiune. Se spune că de vină ar fi PSD că UDMR a intrat în Parlamentul European cu ajutorul unor falsuri. Nu PSD avea interesul să-i ajute, după ce UDMR anunțase deja că rupe protocolul cu PSD.
Apoi, PSD nu avea putere asupra STS-ului, care controlează alegerile.
Cu ajutorul unui agent, s-a făcut o diversiune la cimitirul din Valea Uzului, care să fie pretextul rupturii și ruperii protocolului.

Serviciile au făcut mizeria (STS) uzând de niște „voturi” ale unor fictivi de pe liste (dintre cei trei milioane de asemenea „prezențe” de pe listele electorale neperiate de mulți ani).
Cadoul l-au primit pentru ca UDMR să susțină moțiunea de cenzură și să vină „guvernul meu” și al serviciilor. Tot pentru a smulge sprijinul UDMR la moțiune, s-a anunțat deja că prim-ministru va fi (dacă trece moțiunea) ungurul-evreu Ludovic Orban.
Președinte, director SRI, prim-ministru (Werner, Helvig, Orban)…
Pe când vor fi și românii în cărțile celor care dețin puterea reală, nu pe cea formală? Majoritatea alegerilor, dacă nu cumva toate cele din ultimii 30 de ani, au cuprins falsuri, mai mari sau mai mici.       
Cred că o parte din vină o are și natul, care își cam merită soarta… Prea mult sunt neatenți românii și minoritarii le iau fața.
Lupu Corvin

Nota redacției:
Dacă STS putea inventa acele voturi, de ce nu le-a băgat în județele din Ardeal?! Cumva ca să se știe că UDMR a intrat prin uz de fals la UE?

COMENTARII

  1. De fapt ,a fost ultimul cadou al lui Daddy, acordat udmr-ului!
    Nici un lider psd n-a scapat de acesti ”pacalici” politici!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.