„Ucraina va rămâne fără toată infrastructura critică și nu pentru zile sau...

„Ucraina va rămâne fără toată infrastructura critică și nu pentru zile sau săptămâni ci pentru toată iarna pană la capitularea totală!

2 54

Declaratia generalului Surovikin

„Noi nu ridicam aviatia de la sol ca sa lovim gainile civililor din curti si nici cateii maidanezi de pe strada. Noi nu ucidem intentionat civili pentru ca nu suntem idioti si stim ca acest lucru nu ne va ajuta la nimic. Noi suntem Federatia Rusa, si avem datoria de a ne apara pamanturile stramosesti si toti cetatenii noștri. Noi ridicam aviatia de la sol pentru a executa lovituri de inalta precizie asupra punctelor strategice ale inamicului.
Azi, eu, in calitate de comandant general al operatiunii militare speciale din Ucraina, declar ca am adresat un ultim avertisment regimului neo-nazist de la Kiev, cat si NATO. Loviturile de inalta precizie de azi, care inca se mai desfășoară, au vizat toata infrastructura critica de pe toata intinderea Ucrainei, adică: alimentarea cu energie electrică, gaz, apa, combustibili, utilități, încălzire, internet, noduri principale rutiere si feroviare, poduri, cazarmi de concentrare, mercenari străini, echipamente militare venite din exterior si altele. Rezultatul este ca in proportie de 95-98% toate loviturile si-au atins țintele.

Daca conducerea Ucrainei va continua aceeasi ”politica mizera” prin care denigreaza Rusia si servilismul fata de SUA si Occident, promovand in acelasi timp nazismul,
la urmatoarele lovituri, daca e nevoie, Ucraina va ramane fara toata infrastructura critica si nu pentru zile sau saptamani ci pentru toata iarna pana la capitularea totala.

Despre retragerea din Kherson, da, eu am comandat-o cu aprobarea ministrului apărării.
De ce am facut-o ? Nu va spun, o sa o intelegeti si voi la finalul operațiunii, cum de altfel toate deciziile mele militare le veti înțelege, si nu numai voi, ci și ”partenerii” nostri de peste ocean care, cu sinceritate va spun, nu vreau sa le spun numele.
Scopul nostru este protejarea la maxim a vietilor cetatenilor civili de acolo cat si a personalului nostru militar care duce la indeplinire operațiunea.
Domnul presedinte Putin mi-a trasat o misiune pe care eu trebuie sa o duc la indeplinire si sa imi servesc patria, pana atunci, pana duc misiunea la îndeplinire, eu si numai eu, cu aprobarea ministrului apararii dau si raspund pentru toate ordinele date in cadrul operatiunii militare speciale care este in curs de desfășurare.”

* * *

Da, autorul acestei declaratii pare un ins normal, inteligent si stapan pe faptele si cuvintele sale. Parca n-ar fi rus…

Sursa: IonCopja.ro

COMENTARII

  1. Bolsevicii rusi si Putin,Tartorul lor, care sunt neo-nazistii lumii de azi ,ce au dovedit asta deja cu invazia si cu crimele lor impotriva unor oameni nevinovati, din Ucraina,trebuie trimisi in alta galaxie acolo unde ii asteapta semenii lor, Hitler si Stalin, pentru ca ei au adus iar distrugerile,macelul populatiei civile si razboiul in Europa care traia in pace si civilizatie, profitand acesti strigoi nazii-bolsevici , veniti din Evul Mediu Intunecat ca sa-si mareasca imperiul lor satanic,profitand de faptul ca noi,europenii,ne luptam cu urmarile pandemiei. si nu aveam arme si armate pregatite ca sa ne aparam de acesti monstri care isi pregateau in secret, de cel putin 20 de ani,lovitura lor ticaloasa contra Europei ,incepand cu Ucraina,cu mii de bombe,tancuri, avioane si zeci de mii de soldati si mercenari asasini nazisti,precum cei de la Wagner grup, Si apoi de unde Pana Poetului sa fie Ucraina pamant stramosesc al muscalilor lui Putin cand stramosii lor nici nu existau pe vemea lui Mircea cel Batran,sau Basarab intai, si cand stramosii ucrainienilor erau vechii locuitori ai Rusiei Kievene,ocupati si inrobiti de catre hanatele tatarilor de care au fost eliberati de polonezi si de lituanieni si in niciun caz de muscalii stramosi ai Rusiei,ai carei rusnaci putinisti acum vor sa ii credem noi ca mostenitori ai tuturor est europenilor si chiar ai tuturor popoarelor lumii,exact la fel cum se straduiau si Hitler, cu nazistii lui, sa demonstreze ca rasa lor germanica era de la inceputul lumii peste tot pamantul,chiar dinainte de sumerieni, egipteni,indieni si chinezi.Asa ca nea Autorul doaar pare normal,dar este doar un rusnac putinist care se crede smecher stiind ca exista atatia fraieri pe lume care sa ii creada gogosile.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.