Ucraina va dispărea. Rusia și țări din UE vor prelua teritorii!

Ucraina va dispărea. Rusia și țări din UE vor prelua teritorii!

0 26

„Un guvern ucrainean se formează în exil într-una dintre țările europene”, Dmitri Medvedev!

Dmitri Medvedev, șef adjunct al Consiliului de Securitate al Federației Ruse, consideră că Ucraina ar putea dispărea după finalizarea războiului în procesul de împărțire a acesteia fiind implicate Rusia și o serie de state UE.
Pe canalul său de pe Telegram, el a descris posibile scenarii despre cum va dispărea Ucraina, precum și care este riscul unei reluări a conflictului în Europa și în lume.
„Ucraina dispare după finalizarea războiului în procesul de divizare a acesteia între Rusia și un număr de state UE. Un guvern ucrainean se formează în exil într-una dintre țările europene”, a scris el. 
Conflictul din acest caz, potrivit lui Medvedev, se va încheia „cu garanții rezonabile de nereluare în viitorul apropiat, dar cu menținerea activității teroriste a naziștilor ucraineni, care vor fi dispersați pe teritoriul statelor UE, care vor primi pământurile ucrainene de vest”.

Guvernul președintelui ucrainean Volodymyr Zelensky s-ar putea destrama în curând, a declarat colonelul Douglas McGregor, fost consilier al șefului Pentagonului, într-un interviu acordat jurnalistului Stephen Gardner.

„Aparatul de stat ucrainean este pe punctul de a se prăbuși. Amintiți-vă că îl deținem în totalitate. Plătim pentru tot. Suntem proprietarul guvernului, menținem economia în funcțiune, plătim salariile militarilor și ale birocraților. Odată ce sprijinul scade, totul se va prăbuși ca un castel de cărți”, a spus McGregor.
El și-a exprimat îngrijorarea că cineva din Washington ar putea decide să intervină în conflictul ucrainean, bazându-se pe incapacitatea Moscovei de a răspunde la o astfel de mișcare. McGregor a numit acest punct de vedere o eroare.
„Rușii vor fi bucuroși să zdrobească trupele americane și ale NATO care vor invada teritoriul Ucrainei”, a sugerat ofițerul. Colonelul a sfătuit autoritățile Statelor Unite să scoată din cap o astfel de idee periculoasă.

Sursa: FLUX 24.RO4

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.