Ucigasul profesoarei de sport va fi dat in vileag de ADN

Ucigasul profesoarei de sport va fi dat in vileag de ADN

0 478

Testul ADN va stabili vinovatul de moartea profesoarei de sport de la Colegiul Remus Radulet. Anchetatorii au gasit pe cadavrul femeii abandonat pe Transfagarasan fire de par care par sa apartina nepotului profesoarei, principalul suspect in cazul crimei.

Testul ADN va stabili vinovatul de moartea profesoarei de sport de la Colegiul Remus Radulet. Anchetatorii au gasit pe cadavrul femeii abandonat pe Transfagarasan fire de par care par sa apartina nepotului profesoarei, principalul suspect in cazul crimei. In consecinta, procurorii sibieni au decis ca nu mai au nevoie de ajutorul autoritatilor italiene pentru a trimite in Romania masina cu care trupul victimei a fost transportat in afara judetului Brasov, pana pe Transfagarasan, acolo unde a fost gasit.
Anchetatorii au declarat ca daca se va dovedi ca firele de par apartin barbatului, reprezinta o dovada suficienta pentru a-l incrimina. Eduard Mircea Borzos a fost retinut in urma cu o saptamana pe Aeroportul Otopeni la sosirea sa din Italia. Acesta este acuzat ca a omorat-o pe femeie pentru a-i lua averea. Pe camerele de supraveghere de pe DN1 sunt surprinse imagini cu masina acestuia in timp ce mergea dinspre Brasov spre Sibiu.
In ciuda acestui lucru, nepotul victimei a negat faptul ca ar fi el autorul crimei. Acesta a contestat decizia, insa Curtea de Apel Alba Iulia a respins contestatia iar barbatul va ramane in arest preventiv pe o perioada de 30 de zile. Trupul profesoarei a fost gasit fara suflare in data de 9 mai la circa 10 kilometri de localitatea Cartisoara, spre cabana Balea, la circa 15 metri de partea carosabila. Anchetatorii au stabilit ca moartea femeii a fost una violenta, cauzata prin strangulare.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.