Ucigaşul fătului Iuliei Ganea a venit la proces într-un Bentley

Ucigaşul fătului Iuliei Ganea a venit la proces într-un Bentley

1 273

A început procesul pentru vătămarea Iuliei Ganea, gravida lovită pe trecerea de pietoni în urmă cu mai bine de doi ani! Şoferul maşinii care a lovit-o pe tânăra însărcinată în opt luni va trebui să răspundă în faţa instanţei şi pentru moartea copilului nenăscut al tinerei

A început procesul pentru vătămarea Iuliei Ganea, gravida lovită pe trecerea de pietoni în urmă cu mai bine de doi ani! Şoferul maşinii care a lovit-o pe tânăra însărcinată în opt luni va trebui să răspundă în faţa instanţei şi pentru moartea copilului nenăscut al tinerei. Neculicioiu a fost condamnat deja în acest caz la doi ani şi patru luni de închisoare, dar a fost eliberat condiţionat în luna mai.
Au trecut mai bine de doi ani de când un şofer din Cristian s-a urcat băut la volan şi a spulberat o gravidă care traversa strada pe zebră. Liviu Neculicioiu, bărbatul care i-a distrus viaţa Iuliei Ganea, ar putea răspunde pentru starea în care se află tânăra abia acum. Luni la Judecătoria Braşov, a avut loc primul termen în dosarul pentru vătămarea corporală a Iuliei. Îmbrăcat la patru ace, Liviu Neculicioiu a ajuns la instanţă cu mari emoţii. În sala de judecată a dat ochii şi cu Laurenţiu Ganea, soţul Iuliei, şi cu mama tinerei. Cei trei nu s-au salutat, nu şi-au vorbit şi nici măcar nu s-au privit.
În februarie anul trecut, Liviu Neculicioiu a fost condamnat la doi ani şi patru luni de închisoare pentru vătămarea fătului şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.
Bărbatul a fost eliberat condiţionat în mai, după ce a ispăşit două treimi din pedeapsă. În timpul şedinţei de judecată de astăzi, procurorul a solicitat să se depună la dosar dovadă că Neculicioiu este liber.
Avocatul firmei de asigurări a cerut instanţei instituirea sechestrului pe toată averea lui Liviu Neculicioiu, care a urcat nonşalant într-un Bentley când a ieşit de la termenul de judecată.
Dacă Liviu Neculicioiu se răsfaţă în lux şi se plimbă cu maşini de sute de mii de euro, în Cristian, familia duce o luptă continuă pentru recuperarea Iuliei. Zilnic, tânăra trebuie să facă exerciţii şi tratament de recuperare. Iuliei i s-a amenajat o cameră specială adaptată nevoilor ei.
Familia Iuliei nu abandonează lupta. Laurenţiu speră să obţină pentru soţia lui, în instanţă, despăgubiri morale de peste două milioane de euro, într-un proces civil deschis la Tribunalul Ilfov. Dacă va primi aceşti bani, bărbatul vrea să îşi ducă soţia, din nou, la tratamente în străinătate.

Vifor Rotar

 

COMENTARII

  1. Nu trebuia eliberat sa platesca cu varf si andesat pentru fapta sa asa nu va mai gresi nimeni niciodata ,lasangul liber o data nu plateste pentru ce a facut si an al doilea rand da nasNu altora ca sa faca ca el

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.