Twilight – promovare turistica gratuita a Branului

Twilight – promovare turistica gratuita a Branului

0 59

Cine s-ar fi gandit vreodata ca un film de la Hollywood, de mare succes, de-altfel, la nivel mondial, va ajunge sa faca reclama mascata plaiurilor mioritice din zona Bran.
Tara noastra a devenit atractie turistica pentru foarte multi straini. Povestile cu vampiri au propulsat Romania in topul preferintelor. Astfel, numarul turistilor care si-au rezervat deja o vacanta in zona Transilvaniei in acest an a crescut cu 50% in luna octombrie. Conform unui studiu, 1 din 5 fani ai peliculei Twilight vor sa viziteze Romania.
ntr-o cercetare realizata de Travelex si preluata de portalul incont.ro, cresterea interesului pentru turismul romanesc se datoreaza filmelor din seria „Amurg/Twilight”, pelicule ce promoveaza legende cu vampiri din zona Transilvaniei. Povestea de dragoste petrecuta intre o muritoare si un vampir a facut deja inconjurul lumii.
Totodata, procentul britanicilor care vin sa cunoasca Transilvania a crescut cu 50% in ultimele patru saptamani, fata de aceeasi perioada a anului trecut. Turistii sunt hotarati sa vada unde s-a nascut Dracula, iar dintre cei care si-au organizat deja o excursie, peste 90% vor sa viziteze Castelul Bran si sa participe la petreceri tematice.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.