TVR transmite în direct meciul lui Lucian Bute de la Montreal

TVR transmite în direct meciul lui Lucian Bute de la Montreal

0 338

Postul public de televiziune TVR1 va transmite și în exclusivitate meciul pe care boxerul român Lucian Bute îl va disputa la arena Centre Bell din Montreal, la sfârșitul acestei săptămâni.
După un an și șapte luni de absență de pe ringul de box, fostul campion mondial Lucian Bute urcă din nou în ring, urmând să lupte împotriva italianului Andrea Di Luisa, iar în cazul în care va câștiga, va avea șansa ca în următorul meci să boxeze din nou pentru titlul mondial.
TVR 1 va transmite meciul lui Bute în direct și în exclusivitate duminică dimineață, de la ora 05,00 (ora României), iar apoi în reluare, tot duminică, 16 august, de la ora 17,15.
În aceeași arenă — Centre Bell din Montreal — Lucian Bute a câștigat, în 2007, titlul de campion mondial IBF la categoria supermijlocie, învingându-l prin KO în repriza a 11-a pe columbianul Alejandro Berrio, deținătorul centurii la acel moment.
Lucian Bute și-a apărat centura de campion al versiunii IBF timp de 5 ani, în 9 meciuri, record de durată pentru un pugilist român la profesioniști. În întreaga istorie a boxului profesionist, doar patru români dețin titlul mondial: Mihai Leu, Leonard Doroftei, Adrian Diaconu și Lucian Bute.
Andrea Di Luisa (33 ani) este deținătorul titlului de campion al Uniunii Europene la categoria supermijocie și are în palmares 19 lupte, dintre care 17 victorii și două înfrângeri.

Lucian Bute (35 ani) are în palmares 33 de meciuri, dintre care 31 de victorii și două înfrângeri. Meciul de duminică este primul pe care boxerul român îl va disputa cu un alt antrenor în colț decât Stefan Larouche, noul său preparator fiind Howard Grant.
Meciul dintre Bute și Di Luisa va fi transmis în direct în Statele Unite, Canada, Italia, Rusia și Marea Britanie, iar pentru telespectatorii TVR va fi comentat de Narcis Șelaru.

AGERPRES

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.