TVR 1 – reface grila de programe

TVR 1 – reface grila de programe

0 192

TVR 1 anunta o grila de programe „reconfigurata integral” si construita in jurul Jurnalului de seara, a carui repozitionare, la ora 20.00, a fost anuntata saptamana trecuta. Noua grila, ce va fi lansata la 29 martie, pastreaza insa emisiuni precum Teleenciclopedia, „Danutz SRL” (Dan Bittman) sau „Ne vedem la TVR!” (Marina Almasan).
TVR 1 isi reface grila tinand cont si de competitiile sportive pe care le va transmite anul acesta – noul sezon de Formula 1, incepand din 28-29 martie, respectiv meciurile si rezumatele din Champions League, din a doua jumatate a anului. Iar in intervalele orare de maxima audienta, dupa Jurnalul de la ora 20.00, vor fi difuzate programe de divertisment, talkshow-uri si filme, potrivit unui comunicat al institutiei.
TVR 1 nu precizeaza care vor fi emisiunile care nu vor mai fi incluse in grila de primavara. Postul a inregistrat in ultimul an pierderi considerabile de audienta, conform cifrelor furnizate de GfK pentru Asociatia Romana pentru Masurarea Audientei.

Dana Deac, Director TVR 1:
Noua grila TVR 1 este reconfigurata integral si a fost gandita tinand cont de modificarile obisnuintelor de consum ale telespectatorilor, precum si de analizele de performanta a programelor selectate.
Am pastrat in grila emisiuni de succes precum O data-n viata, Danutz SRL, Teleenciclopedia si am introdus formate noi, programate pe tronsoane orare clare, usor de retinut si urmarit de catre telespectatori
Noua grila beneficiaza de un pachet nou de identitate vizuala, care sustine filosofia de programe a TVR 1, regasita si in sloganul consacrat al postului, „Priveste mai departe”

Alexandru Sassu, presedinte-director general TVR:
Regandirea grilei TVR 1 face parte dintr-o strategie mai larga de realiniere si reconfigurare a grilelor tuturor canalelor TVR
Oferta TVR 1 in intervalul orar de maxima audienta:
– filme
– un nou sezon al emisiunii „O data-n viata” (vinerea)
– gale caritabile, spectacole (Eurovision, concerte)

Oferta TVR 1 in intervalul 23.00-24.00:
„programe alternative”: seriale (30 Rock, Dr House, CSI: Crime si investigatii), programe de cultura (Nocturne, Profesionistii, Garantat 100%) si infotainment speciale

Oferta TVR 1 pentru sfarsitul saptamanii:
– Formula 1
– „Ne vedem la TVR” (Marina Almasan)
– Danut SRL (Dan Bittman)
– desene animate si seriale Disney, „lipsite de scene violente”

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.