Turneul vedetelor la fotbal in sala la Brasov

Turneul vedetelor la fotbal in sala la Brasov

0 70

Ca in fiecare vacanta de iarna, la sfarsit de an, vedetele din fotbalul autohton venite la Poiana Brasov pentru a petrece alaturi de prieteni si de familie cumpana dintre ani, se inscriu la deja populara competitie de fotbal in sala.
Acestia vin aici doar pentru distractie si spre deliciul fanilor si al spectatorilor bucurosi de evenimente sportive in orasul lor.
Incepand de ieri, 28 decembrie, si pana pe 30 decembrie, Sala Sporturilor „D.P. Colibasi” va gazdui deja celebra competitie de fotbal „Turneul Vedetelor”.
La evenimentul ajuns la cea de-a sasea editie vor lua parte 16 echipe din Romania, impartite in cate patru grupe. Meciurile vor avea loc de la ora 9.00, pana la ora 21.00, iar finala competitiei este programata pe 30 decembrie.
La turneu si-au anuntat prezenta si jucatori din Liga I, cum ar Nicolae Dica (Steaua), Vasile Maftei (CFR Cluj) sau Andrei Prepelita (Universitatea Craiova).
Printre fotbalistii participanti se mai numara si Remus Danalache, Dinu Todoran, Mihai Stere, Nicu Epaminonda, Dorinel Popa, Bogdan Patrascu sau Florin Stanga.
Nici jucatorii de la FC Brasov nu stau departe de acest eveniment, astfel ca „galben-negrii” Alex Chipciu, Mateiu sau Marian Cristescu vor lua parte la acest turneu amical de fotbal in sala.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.