Turneu de handbal mixt la Bran

Turneu de handbal mixt la Bran

0 97
In perioada 30-31 martie 2013, in localitatea Bran din judetul Brasov va avea loc un turneu de handbal mixt rezervat jucatorilor amatori, in organizarea Handbal Club Victoria Bucuresti. Meciurile se vor desfasoara in sala de sport a Liceului Sextil Puscariu situat pe Str. Principala 495.
La acest turneul si-au anuntat prezenta aproximativ 150 de jucatori de handbal cu varste cuprinse intre 20 si 58 de ani. La startul competitiei se afla 6 echipe: HCA Bucuresti, HCA Brasov, Corabierii FunClub, Sport& Friends Buzau si doua echipe ale HC Victoria Bucuresti. Acestea vor juca in 2 grupe (fiecare cu fiecare) sambata, incepand de la ora 11:00, primele doua clasate din fiecare grupa urmand sa se califice in semifinalele turneului, programate duminica de la ora 10:00.
Intrarea spectatorilor este libera.
Handbalul amator mixt se adreseaza jucatorilor de toate varstele, care nu practica acest sport de performanta, precum si fostilor profesionisti. In timpul meciurilor, fiecare echipa trebuie sa aiba in teren minimum 3 fete.
Acest fenomen a luat amploare, in ultimii ani, atat in orasele cu traditie in handbal precum Ramnicu Valcea, Bucuresti sau Buzau, cat si in alte orase din tara, printre care Cluj-Napoca, Corabia, Topoloveni si altele. Anual, sunt organizate in jur de 10 turnee mixte de handbal amator in Romania, iar sportivii isi platesc singuri deplasarile.
 
Cristinel Stavaru
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.