Turisti straini in vacanta de vara la Brasov

Turisti straini in vacanta de vara la Brasov

0 182

Judetul Brasov ramane unul important din punctul de vedere al turismului. Potrivit unor date oficiale furnizate de catre reprezentantii unitatilor de cazare, judetul nostru a fost vizitat in luna iunie de aproape de 39.000 de turisti, cu 18 procente mai mult decat in aceeasi perioada a anului trecut. Dintre acesti turisti, aproximativ 10000 au fost straini.
Daca aceste cifre sunt mari sau mici ramane la latitudinea fiecaruia, cert este ca, desi Brasovul nu mai sta ca altadata la capitolul investitii straine, un top realizat la nivel national situeaza orasul nostru pe locul sase in ceea ce priveste atragerea de investitori straini.
Astfel, numarul de inmatriculari de societati cu capital strain in judetul Brasov s-a redus la jumatate in luna mai a anului 2010, fata de aceeasi perioada a anului trecut. Intr-un top al zonelor peferate in acest an de investitorii straini, Brasovul ocupa locul sase. Fruntas la atragerea investitorilor cu capital strain este judetul Maramures, urmat de capitala, Bihor, Ilfov si Timis. Cei mai multi investitori straini din Brasov sunt germani, dar sunt multi si cei care vin din Spania si Franta.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.