Turist gasit mort in Piatra Mare

Turist gasit mort in Piatra Mare

0 95
Un turist a fost gasit mort in cortul sau in Masivul Piatra Mare. Cadavrul a fost descoperit de un alt turist, care a anuntat marti seara Politia. Miercuri, in jurul pranzului, corpul neinsufletit a fost coborat de pe munte si preluat de catre medicii legisti, care vor stabili cauza decesului si identitatea turistului.
Din cate se pare, turistul a urcat pe munte in toamna anului trecut. Barbatul si-a instalat cortul in afara traseului marcat, astfel ca au trecut luni bune pana cand a fost descoperit.
Marti, turistul care l-a gasit a anuntat Politia, insa era o ora prea tarzie pentru ca salvamontistii sa inceapa ascensiune pe munte, cu riscul de a deteriora eventualele urme.
Ciprian Pais, directorul Serviciului Public Judetean Salvamont, a decis ca actiunea sa aiba loc miercuri dimineata, cand salvamontistii au plecat in cautarea cadavrului, pe care l-au adus pana la Dambu Morii. Aici, corpul neinsufletit a fost luat in primire de politisti si de lucratorii de la Medicina Legala, care vor stabili cauza decesului si identitatea turistului.
 
Vifor Rotar
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.