Turismul de sănătate in atentia Guvernului Ponta

Turismul de sănătate in atentia Guvernului Ponta

0 345
Guvernul a aprobat în ÅŸedinÅ£a de marÅ£i un memorandum conform căruia se constituie un Grup de lucru interministerial pentru elaborarea strategiei turismului de sănătate.
 
"Guvernul a aprobat un Memorandum prin care se constituie un Grup de lucru interministerial pentru elaborarea strategiei turismului de sănătate ÅŸi eliminarea disfuncÅ£iilor care afectează acest domeniu", se arată într-un comunicat transmis marÅ£i de Executiv.
 
Grupul de lucru va fi coordonat de un demnitar din cadrul Guvernului ÅŸi va fi compus din reprezentanÅ£i ai Secretariatului General al Guvernului, Ministerului Dezvoltării Regionale ÅŸi AdministraÅ£iei Publice, Ministerului Sănătăţii, Ministerului Economiei, Ministerului Muncii, Familiei, ProtecÅ£iei Sociale ÅŸi Persoanelor Vârstnice, Ministerului EducaÅ£iei NaÅ£ionale, Ministerului Culturii, Ministerului Tineretului ÅŸi Sportului, Ministerului Mediului ÅŸi Schimbărilor Climatice. Memorandumul vizează dezvoltarea ÅŸi promovarea turismului de sănătate în România, precizează comunicatul.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.