Turism 2010, totusi o crestere pe litoral!

Turism 2010, totusi o crestere pe litoral!

0 76

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, a declarat intr-o conferinta de presa, la Alba Iulia, ca turismul a crescut, in acest an, pe litoralul romanesc cu cinci la suta, potrivit raportarilor hotelierilor.
„Oficial, pe declaratiile hotelierilor, in care nu am totala incredere pentru ca stim ca evaziunea fiscala este mare in turism, anul acesta, in vara aceasta, turismul pe litoral a crescut cu cinci la suta. Exista exemple concrete, este vorba de un complex hotelier din Neptun care a avut o crestere de 25 la suta. Este o investitie frumoasa, noua, unde oamenii s-au straduit sa faca si turism de sanatate, ceea ce arata ca si pe litoral, daca ai un produs turistic bine conturat, de calitate, cu servicii turistice de calitate, poti sa ai crestere chiar si pe litoralul romanesc”, a spus Elena Udrea.
Udrea a afirmat ca, din pacate, litoralul inca nu este suficient de bine pregatit si competitiv pentru a putea fi un produs prin care Romania sa fie competitiva pe piata internationala.
Elena Udrea a adaugat ca aceasta crestere de cinci la suta in turismul de pe litoral ii da speranta ca acesta ar putea deveni competitiv daca va fi pregatit corespunzator.
Udrea a spus ca ministerul pe care il conduce nu poate renunta la dezvoltarea turismului de pe litoral deoarece este o destinatie de turism intern cel putin pentru o piata de 20 de milioane de oameni.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.